Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Most tényleg kitartott lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg kitartott lennék?

Figyelt kérdés

Eddig nem gondoltam, de sokaktól kaptam hideget-meleget. Szerintetek? Szóval a barátommal élek, ő dolgozik, én tanulok, nincs munkám még. Albérletben lakunk, amit ő fizet a rezsivel együtt. Kaját, háztartási cuccokat ő veszi. Én csinálom a házimunkát. A szüleimtől kapok kevés zsebpénzt, azt a telefon előfizetésre, ruhára, egyebekre költöm. Rossz ez így? Megvetendő lennék ettől?

20l

2017. máj. 29. 16:13
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
58%

Tanulsz és csinálod a házimunkát. Nem hinném, hogy kitartott lennél, hiszen beadod a részed.

30/f

2017. máj. 29. 17:36
 22/34 anonim ***** válasza:
30%

# 21

Kíváncsi lennék, hogy mit nevez házimunkának;)

Kitartott, mert csak magára költ és a palija meg rá;)

2017. máj. 29. 17:57
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Na jó azért jegyezzük meg vannak olyan szakok, melyek mellett nem lehet dolgozni. Az enyém is ilyen. Átlagosan napi 6-8 órát bent kellett (utolsó féléves vagyok) tölteni és ezen kívül még leadandók, hétvégén próbáltam korrepetálni, de az nem hoz túl sokat.

Eltartott vagy nem kitartott... nem vagy megvetendő,, főleg azon szakokon amin nem lehet dolgozni... (sajnos van ilyen)

2017. máj. 29. 19:26
 24/34 A kérdező kommentje:
Köszi utsó:) tényleg időigényes szakom van hülye órabeosztassal. Ha marad minimális időm, akkor is tanulok nyelvet mellette, hogy jobb esélyeim legyenek, meg persze házimunka, főzés, stb. . A zsebpénzem kevés, ha nem lenne pénzem telefonra, női higéniai dolgokra, minimálisan új ruhákra, akkor azért tényleg nagyon igénytelen lennék, plusz ezzel a pénzzel a párom szerintem nem sokat kezdene, mert ez a kevés szerintem nek nem oszt nem szoroz, nekem annál inkább.
2017. máj. 29. 19:33
 25/34 anonim ***** válasza:

Es ez miert baj?

Egyetem alatt en is igy laktam par evet a mar dolgozo baratomnal. De nekem meg telefonszamlara sem telt, azt apu fizette:-)

Egyebkent hivatalosan nem koltoztunk ossze, pont azert, mert mondtam, h nincs penzem. De mivel szerettuk egymast 7 napbol kb 5 ot aludtam.

MaJdnem minden nap hazaugrottam anyuekhoz, meg a cuccaim nagyesze is anyunal volt, de tobbet voltam a baratomnal mint otthon.

Es akkor mi van?

2017. máj. 29. 20:21
 26/34 omba ***** válasza:

A "kitartott" az egy egykuncsaftos prosti, aki életvitelszerűen kerüli a munkát... mindjárt mutatok egy linket.

Ti meg egy pár vagytok, ahol az egyik lényegesen több pénzheu jut.

Semmi jelentősége egy kapcsolatban, ha az komoly.

Én bő 20 év házasság alatt, ha nem is ilyen szélsőségesen de sokkal többet kerestem, mint a feleségem.

Bennünk nem merült fel ilyen probléma, ha köztetek sem, akkor jó.

Mindenki más meg be is kaphatja.

2017. máj. 29. 20:58
 27/34 omba ***** válasza:

Na ez, akit kitartottnak lehet nevezni... nem albérlet és nem sampon a tét.

a #10 igazán jellemző

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2017. máj. 29. 21:00
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
19# te is csak itt fröcsögsz...milyen telefon vásárolgatás??? Telefon előfizetést írt te nagyképű majom. Ruhát meg csak kell hordania nem ?
2017. máj. 29. 21:17
 29/34 anonim ***** válasza:
A telefon és a vásárolgatás között van egy vessző, kedves válaszoló. Tessék leszállni a magas lóról, mielőtt nekiesel a másiknak.
2017. máj. 29. 22:00
 30/34 anonim ***** válasza:
Azt nem értem,hogy egyáltalán miért kell foglalkozni azzal,hogy más kitartott vagy eltartott-e vagy nem? Az ő dolga, engem nem érdekel, attól,hogy mást épen a barátja, testvére, szülei,akárkije támogat, nekem attól nem lesz se több se kevesebb pénzem, sőt semmit nem változtat az életemen.
2017. máj. 29. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!