Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek kéne olyan pasi akinek az anyja parancsol?
Figyelt kérdés
Itt élünk a párommal a szüleinél. Amióta együtt vagyunk észrevettem hogy neki még mindig a szülei parancsolanak az van amit ők akarnak és egy szóra ugrik nekik ha valamit csinálni kell. 28 éves férfiről beszélünk. Szerintem ez nem normális dolog. Ti mit gondoltok erről csajok ti együt maradnátok ilyen pasival?2017. máj. 28. 15:57
2/12 anonim válasza:
Az jobban tetszene ha a Te lábtörlöd,pincsid lenne?
3/12 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem tetszene ha a pincsim lenne de anyuka nyakán se kell lógnia egy 28 éves embernek.Meg parancsolgatnak neki hát hol élünja mi
2017. máj. 28. 16:08
4/12 A kérdező kommentje:
élünk
2017. máj. 28. 16:08
6/12 anonim válasza:
Ott kezdődik a dolog, hogy ha költözök, akkor össze a párommal kettesben, nem pedig a szüleihez.
7/12 A kérdező kommentje:
Igen utolsó hozzászóló neked van igazad én voltam a hülye hogy ideköltöztem a szüleihez.
2017. máj. 28. 18:36
8/12 anonim válasza:
Ha egy srác azt akarja, hogy az anyucijához költözz, ott meg kéne szólaljanak a fejedben a vészharangok. Szerencsére a magad ura vagy, bármikor dönthetsz úgy, hogy ez neked nem jó így
9/12 anonim válasza:
Bocsi, de ott anyuka van otthon, még szép, hogy ő parancsol. Bármennyire szép és jó is a viszony, ti ott csak vendégek vagytok.
Az kéne még, hogy a saját otthonában a pici fia mondja meg a tutit...
Ha önálló életet akarsz, meg azt, hogy anyós ne parancsolgasson, akkor felnőtt módjára külön kell költözni, ennyire egyszerű.
10/12 A kérdező kommentje:
Helyesbítek ebben a házban csak én vagyok a vendég a fia nem. És sajnos a kapcsolatunk egyáltalán nem jó én nagyon szeretnék majd külön költözni ez minden vágyam de ilyen pasival nem lehet tervezni mert ő sose fogja itthagyni a szüleit. Amióta dolgozik soha nem tesz félre pénzt mindig elfogy neki így esélyünk sincs külön menni mégis miből. Neki így kényelmes nem kell itthagyni anyukát meg apukát. De előbb utóbb nekem lesz ebből elegem és szedem a sátorfámat aztán húzok haza anyámhoz..
2017. máj. 29. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!