Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a párom anyja?
Nincs beleszólása senkinek hogy hova költöztök.
Ez csak rád a barátodra tartozik.
A barátod mit mond?
Jobb az ilyenektől minél előbb megszabadulni.
Élősködők.
Bár egy megérzés...hogy a barátoddal sem fog annyira sokáig tartani ez a kapcsolat.:/
Abban igaza van, hogy a lakas nem lesz soha az ove, es kitudja mennyit fog rakolteni, amit esetleges szakítás utan be fog bukni, kiveve ha szerződés lesz, viszont albérletben is kiszorja a penzt, szoval tok mindegy, es azert van ra sansz, hogy örökre együtt lesztek, es nem lesz kidobott penz, amit a hazreszedre költ.
Nem ertem, hogy honnan gondolja a valaszado, hogy nem lesztek sokaig egyutt, nyilvan meghallgatja a szulei tanácsát, de ha veled is megbeszéli, leultok es érvekkel cafolatokkal megbeszelitek, akkor nem ertem hol a problema. Lehet fel, hogy a te anyukad is beleszól majd mindenbe.
Az, hogy azert nem akarja anyósod, hogy odakoltozzon, mert akkor nektek fog fizetni rezsibe, es nem tovabbra is nekik szerintem hülyeség, mert az albérletet viszont támogatnák, es ott sem nékik fog fizetni. Szerintem neked mar minden gaz, akármit mondanak, mert tüske van benned...nem itellek el, en detto ugyanigy vagyok :)
"nem lesz ez az ő otthona soha.." - az, ahol veled élhet???
Hát... én nem erőltetném ezt a kapcsolatot, az biztos.
Ha anyukával van neki a saját otthona, akkor tán maradjon.
Ha ennyire nem tud kiszabadulni az anyja hatása alól?
Hány éves is, nem írtad el? 15 inkább.
Lehet 25 éve született.
Szerinte a párkapcsolat egy verseny, hogy kinek a családja "normálisabb" - válás ide, válás oda a te anyukád segít az új család életének elkezdésében, az ő anyja meg gátolja, bunkón, erőszakodsan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!