Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális a párom anyja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a párom anyja?

Figyelt kérdés
Tegnap ,amíg a párom fürdött az anyja elkezdte mesélni,hogy ők 50 akárhány évesen hogy szexelnek a férjével és,hogy nem tudja mi hogy védekezünk,de számoljam ki mikor lehet védekezés nélkül,igaz,hogy a párom is emiatt fogant véletlenül...normális ez???? A barátom hozzánk fog költözni,építünk a mi házunkhoz még egy külön részt ,elég nagy ház,és nem szeretnék albérletben élni. Az anyja mereven tiltakozik,hogy semmiképp sem legyen úgy,menjünk inkább albérletbe,így rossz lesz nekünk..szomorú vagyok,mert anyukám felajánlotta ezt nekünk és örültem,de az anyja belebeszéli a barátomba,hogy az nem lesz az otthona... Én 20 vagyok,a barátom 25
2015. szept. 1. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Nincs beleszólása senkinek hogy hova költöztök.

Ez csak rád a barátodra tartozik.

A barátod mit mond?

2015. szept. 1. 19:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Hogy igaza van,nem lesz ez az ő otthona soha..megmondtam milliószor,hogy idegesít az anyja,hogy ennyire mindent tudni akar,meg beleszól mindenbe,örülnie kellene,mert semmivel nem segíti a fiát,ha néha van pénze akkor sem..persze nem pénz a lényeg,hanem ugye a szándék,hogy pl amivel tartoznak a páromnak pénzt se akarják vissza adni,mondván: ez jár mert ők nevelték fel... Azért is húzzák a szájukat,hogy mostmár ide fog beleadni a párom a kosztba,rezsibe,nem haza..
2015. szept. 1. 19:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Jobb az ilyenektől minél előbb megszabadulni.

Élősködők.

Bár egy megérzés...hogy a barátoddal sem fog annyira sokáig tartani ez a kapcsolat.:/

2015. szept. 1. 19:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó szerinted miért ?? :(
2015. szept. 1. 19:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Abban igaza van, hogy a lakas nem lesz soha az ove, es kitudja mennyit fog rakolteni, amit esetleges szakítás utan be fog bukni, kiveve ha szerződés lesz, viszont albérletben is kiszorja a penzt, szoval tok mindegy, es azert van ra sansz, hogy örökre együtt lesztek, es nem lesz kidobott penz, amit a hazreszedre költ.

Nem ertem, hogy honnan gondolja a valaszado, hogy nem lesztek sokaig egyutt, nyilvan meghallgatja a szulei tanácsát, de ha veled is megbeszéli, leultok es érvekkel cafolatokkal megbeszelitek, akkor nem ertem hol a problema. Lehet fel, hogy a te anyukad is beleszól majd mindenbe.

Az, hogy azert nem akarja anyósod, hogy odakoltozzon, mert akkor nektek fog fizetni rezsibe, es nem tovabbra is nekik szerintem hülyeség, mert az albérletet viszont támogatnák, es ott sem nékik fog fizetni. Szerintem neked mar minden gaz, akármit mondanak, mert tüske van benned...nem itellek el, en detto ugyanigy vagyok :)

2015. szept. 1. 23:01
 6/9 anonim ***** válasza:

"nem lesz ez az ő otthona soha.." - az, ahol veled élhet???

Hát... én nem erőltetném ezt a kapcsolatot, az biztos.

Ha anyukával van neki a saját otthona, akkor tán maradjon.

2015. szept. 2. 09:03
 7/9 omba ***** válasza:

Ha ennyire nem tud kiszabadulni az anyja hatása alól?

Hány éves is, nem írtad el? 15 inkább.

2015. szept. 2. 15:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Attól félek soha nem fogja belátni,hogy nem normális az anyja viselkedése,azonnal támad,hogy az én szüleimnél jobban( az enyémek elváltak) néha vannak viták,de hol nincsenek? Nem írtam el sajna,25 éves :(
2015. szept. 3. 14:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehet 25 éve született.

Szerinte a párkapcsolat egy verseny, hogy kinek a családja "normálisabb" - válás ide, válás oda a te anyukád segít az új család életének elkezdésében, az ő anyja meg gátolja, bunkón, erőszakodsan

2015. szept. 3. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!