Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennyi idő után nem cink egy kérés/kérdéssel előállni?
Sziasztok!
A helyzet az,hogy a családommal sosem ápoltam éppen a legjobb kapcsolatot. Gyerekkoromat az utcán a spanokkal töltöttem, mindig én voltam a család feketebáránya. Apám miután elváltak rögtön elfordult tőlem is sosem számíthattam rá, ez így is maradt. Anyám ennek, hogy elköltözött annyira örült,hogy addig bulizgatott az új barátjával, hogy alkoholista lett. Azt már nem is sorolom, milyen módon beszélt velem, viszont ma úgy döntött,hogy kidob itthonról oldjam meg magam az élet dolgait. Ez mind szép és jó, csak sajnos most kezdtem a munkahelyemen és anyagilag nem áll módomban lakást bérelni. Barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt, nagyon jól megvagyunk és hát azt tartom a leglogikusabbnak,hogy esetleg megkérdezzem, költözhetnék-e hozzájuk, de nem gáz egy ilyet betolni 2 hónap után ? Szüleivel lakik még, akikkel szintén jó kapcsolatot ápolok.
Erről mi lenne a véleményetek a körülményeket tekintve ? Haverjaimtól se várhatom el,hogy náluk csöveljek..
19/F
Deh gaz. Meg igy ismeretlenul a szoveg feleig is felajanlottam volna,h koltozz hozzam. De aztan olvastam,h bnod van. Szoval nyugodtan mondd neki! Biztosan orulnek neked!
N
Hát, azért ez elég komoly kérés 2 hónap után.
Ha meg is kérdezed, hangsúlyozd, hogy csak szükségállapot, amíg nem lesz elég pénzed albérletre, ideiglenesnek gondolod.
Nehogy azt gondolják, kihasználták öket, pont kapóra jön a dolog. Az együttélés azért más mint hogy jól kijössz velük abban a kis időben, amíg találkoztak.
És persze őszintén mind el az egészet.
N
Öcsém exnője csinálta ezt, hogy jajj csak két hónap. Aztán ott rohadt egy évig, élősködve.
Én nem engedném, ha a saját gyerekem párja lenne, és most gyűlöljetek, akkor se. Két hónapja ismeri, az semmi...
figyi, fogod egy hetet egyik haverodnál egyet a másiknál, egyet a barátnőddel. Egy hónap után pedig beköltözöl egy olyan albiba ahol ketten béreltek egy szobát.
Nem jó így, de el lehet tengetni az életet szerintem, amíg nincs valakid, akivel együtt élhetnél. Kb mint egy kolesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!