Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyek úgy mintha megijednék?
Ti mit gondoltok? Párom az a védelmező típus, én viszont nem vagyok alapból egy félénk csaj, még is azt érzem rajta, hogy imponálna neki, ha néha megóvhatna valamitől. Mit javasoltok?
N 20 F 32
merre laksz? viszek 1-2 nagyobb pókot ha érdekel, vagy az egerekkel, hogy állsz? :D elég pár apróság, nem kell itt zombi hadsereg, hogy jól érezze magát :)
24F
óóó de miattad legyőzi :P
am meg elég odavágnia a papucsát :D
Aranyos, de szerintem, ne jatszd meg magad. Ha egyszer valoban adodik olyan szituacio, akkor sokkal többet szamit mindkettötöknek, mint egy megrendezett szinjatek, ami valahol meg megalazo is a baratod szamara.
De, ha mindenaron höst szeretnel faragni belöle, mond el, hogy neked mennyire imponal az önzetlen segitsegnyujtas. Veradastol kezdve, önkentes etelosztasig, idösek otthonaban vagy arvahazakban is szivesen latjak es szüksegük is van az önkentesekre. Ha mesehöst akarsz, szolj be egy par kigyurt, zord fickonak es majd szurkolj a baratodnak. Ha pedig igazi höst szeretnel, nezd meg, hogyan banik azokkal, akik a legjobban raszorulnak!
és ha nem kap el? szerintem ne :D
inkább fogj meg egy darazsat rakd be az ablakhoz és ijedj meg attól :) vagy valami bogarat csak összeszedsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!