Miért van az, hogy amikor lefekszem aludni, akkor néha amikor már majdnem alszom, akkor hirtelen összerázkódok, mintha megijednék, pedig teljesen nyugodt voltam?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 22:40
1/12 anonim válasza:
Velem is szokott ilyen lenni,bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok de engem is érdekel.
2/12 anonim válasza:
Azért van, mert az agyad már kikapcsolt, de a test még küld neki jeleket!Ez természetes izom összehúzódás!
3/12 anonim válasza:
Én meg rugni szoktam egy nagyot, ilyen állapotomban.
4/12 anonim válasza:
Az elalvási myoclonus (vagy hypnagóg rángás) hirtelen, gyors lábrándulásokat jelent az elalvás kezdetén.ha nem okoz elalvási nehézségeket, nincs jelentősége
6/12 anonim válasza:
Nekem olyan néha, mintha zuhannék mielőtt elalszom. De nem mindig van ez.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. márc. 29. 20:45
8/12 anonim válasza:
nekem is szokott ilyen lenni.de én akkor hirtelen összehúzódom.és aztszoktam hinni hogy valahol esek le vagy valami riossz történik velem mintha álmodnák..:S
9/12 A kérdező kommentje:
Nekem olyan érzésem van,mintha megijedtem volna valamitől vagy valakitől és hirtelen összerázkódok....
2010. márc. 31. 18:32
10/12 anonim válasza:
A lábad rúg, és abba rázkódsz bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!