Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérte a kezem, legboldogabb vagyok, de reggel mindig mintha megijednék?
A párom megkérte a kezem, természetesen erre vágytam, nagyon boldog vagyok. A gyógyszert is abbahagytam, babát szeretnénk.
Azonban vannak olyan reggelek, hogy felkelek, és mintha megijednék attól, ami előttem áll. Aztán hamar elmúlik, csak az öröm marad.
Vajon mitől van ez?
Talán nem készültél fel teljesen arra hogy babád legyen a párodtól elég egyszerre csak egy dolog.
A tudat alattid így reagál erre hogy neki ez túl sok.
A házasság teljesen más mint az együtt élés de komolyan adtól mindenki meg változik majd meg látod nem kell egyből házasság és gyerek és nem sértésként mondom hanem mi is házasok vagyunk a párommal és azóta többet veszekszünk vannak hatalmi harcok stb. nekünk sincs még gyerekünk mert várunk vele amíg talán jobb lesz a kapcsolatunk ha nem akkor elválunk mert így nem mehet tovább.
A lényeg a tudatt alattid így üzen neked hogy belül ez neked túl sok!
Házassodj össze próbáld ki milyen az vele, és ha jó minden akkor legyen baba de addig ne akard hogy elvált szülők legyetek azt se akard hogy csak a gyerek miatt legyetek együtt! Rémálom lenne!
Nem akarom nélküle elképzelni az életem, a kapcsolatunk harmonikus, tudom, hogy Ő a párom.
Édesanyámnak is az a vélemyéne, hogy nehezen dolgozom fel a változást, Ő biztat :)
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!