Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek, ha más az elképzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha más az elképzelésünk?

Figyelt kérdés

Még iskolába jártunk mindketten, mikor összejöttünk 3 évvel ezelőtt. Nagy terveink voltak együtt: ház, esküvő, gyerekek, stb.

Én még mindig tanulok, és az ösztöndíjból össze tudtam gyűjteni annyi pénz, amire már lakáshitelt is adna a bank (persze csak munka elkezdtével gondolkodnék ezen bővebben...). Ő már 1 éve dolgozik és nem tesz félre egyáltalán. A 4-5szörösét keresi mint én az ösztöndíjból, sőt, fél évente fizetéskiegészítést is kap 200-300, de van hogy 600-700ezret is... Nem tesz félre. Sokszor mondtam már, hogy nyisson egy számlát, amire adnak valami kamatot, vagy lakástakarék avgy mittudom én. Nem. Helyette a kocsit újítja, eléttermezi meg mozizza, meg baromságokra költi. Övé a pénz, nyilván ő dönti el mire költ, de nem hiszem el, hogy a fizetése 10-20%-át nem tudja félretenni...

Van hogy hó végén elfogy a pénze és akkor az anyj pénzeli. Nulla takarékosság. Reggelire kb. 1-2ezret költ, ebédre szintén, vacsorára megint. Napi 5-6 ezer forintot eszik meg, minthogy vinne otthonról magával enni.

Nem élünk együtt, egyszer próbálkoztunk az összeköltözéssel, akkor dolgoztam suli mellett, de nem jöttünk ki anyagilag akkor sem. Jegyesek vagyunk, és egyszerűen nem látom azt, hogy mikor fogunk összeköltözni vagy esküvőt vagy bármi.... Kaptam állásajánlatot, ahol elég jól keresnék. Bújom a bankok ajánlatait, a hitelkínálatot, számolok egy csomót, de őt nem érdekli, csak az hogy van-e majonéz a reggeli szendvicsébe....

Nagyon úgy érzem, hogy mást szeretnénk, avgy azt, hogy egy gyereknek mondtam igent, akinek esze ágában sincs felnőni, és tök jó ez így neki, ahogy most van....

2017. máj. 10. 20:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

eszedbe ne jusson!!!!

majd ő szórakozik, te meg gürizel, fizeted a hitelt, kaját, rezsit!!!

2017. máj. 11. 08:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Hanyagoljatok egymast. Nincs vele baj, se veled, csak nem illetek ossze.

En sem es a baratom se tudunk sporolni, mert otthon mind a ketten azt lattuk, hogy a keves fizetesbol nem lehet sporolni. Sajnos nekunk is folyik ki a penz a kezeink kozul, nem vagyunk ra buszkek, de ez van. De legalabb ilyen ertekrendbeli problemaink nincsenek.

(Azt azert megkerdezhetem, hogy mennyi osztondijat kaptal, ha 3 ev alatt osszejott annyi penz, hogy eleg kezdotokenek? Nem hitetlenkedem, csak furcsallom, hogy masok 200 ezres fizetesbol raknak felre es ugyis 5-6 ev mig osszejon annyi, hogy beprobalkoznak a banknal)

2017. máj. 11. 09:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Sajnos erre a herdálós életszeméletre nem lehet se lakást, se gyereket, se jövőt alapozni.

Te egyedül nem fogod tudni fenntartani az életeteket és az elképzeléseket, még ha lesz egy főállásod is.

Le kell ülnöd vele beszélni, hogy ő egyáltalán mit képzel el jövőképnek? Mert a nagy szavakat lehet dobálni a házról meg a gyerekről, de a tettek hiányoznak (spórolás, tervezés).

2017. máj. 11. 13:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érdemes vele közös jövőt tervezni. Te jàrnàl rosszul. Felelőtlen, megbízhatatlan alak. Ennyi.

Gondolom nem akarsz 1-2-3 gyerekkel hónapról hónapra élni mert a pasid elszórja a fizetését. Egy àtlagos fizetés pedig nem hinném hogy eltart 4-5 embert.

2017. máj. 11. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!