Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik általában nem étkeztek egészségesen, hajlandóak lennétek ezen változtatni, ha?
Figyelt kérdés
A barátnőtöket zavarná a dolog, hogy mondjuk minden reggel péksütit esztek, és inkább csomagol nektek ételt egész napra, reggelit, ebédet, amit finomnak is tartanátok? Cserébe neki fontos lenne, hogy ne egyetek édességet reggelire, ebédre. Ez mennyire gáz szerintetek a nő részéről, nem túl anyáskodó?2017. máj. 10. 08:40
11/18 anonim válasza:
Örülnék neki, de valóban olyannak kell lennie ami finom. :)
12/18 anonim válasza:
Van egy távolabbi ismerős család, akik ép most válnak. Az egészséges étkezés zászlaja alatt, a pasiból csinált egy csontvázat a nő. Mostanra jutott oda, hogy elege lett a pasinak a zöld félékből és a különböző levekből, zabpelyhekből és ezzel együtt a párjából is.
13/18 anonim válasza:
Szerintem nem szabad a tarsunkra eroltetni a dilinyoinkat, az etkezes megvaltoztatasa eletmodvaltas, ez csak kozos megegyezessel tortenhet. Soha nem mondanam meg senkinek, hogy mit egyen es mit nem. Felnott, ertelmes ember el tudja donteni, hogy mi jo neki.
14/18 anonim válasza:
Szerintem ez irtó gáz, mivel a saját képére próbálna formálni. Ha nem tud elfogadni a szokásaimmal együtt, akkor keressen mást, akinek csomagolgathat.
15/18 anonim válasza:
Engem egy nő sem irányítana ilyen szinten, mert nem lennénk együtt sokáig. Javaslatot tehet, de nem fogja megmondani, mint egyek. Ez lapát!
26/F
16/18 anonim válasza:
Az édességet rühellem. Du 3-8 ig eszem 2500kcalt makrókban kiszámolva ahogy nekem jó. Ha segít benne értékelem, ha belekontárkodna azt már kevésbé.
30/f
17/18 anonim válasza:
Nos, utolso, nalam mar ropulnel. Makrozna neked a joanyad,de nem en. En megcsinalom a vorosboros marhaporkoltet nokedlivel, vagy a lecsot, a kacsacombot hagymas krumplival es lilalkaposztaval, de te makrozhatnal 2500-at magadnak ugy a konyhamban, ahogy akarsz. Egy darab gizda zabpelyhet sem tennek eled, de te sem fikazhatnad azt, amit en eszek. :)
18/18 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy ez megoldás lenne. Felesleges meló, ő meg lehet, hogy öntené is a kukába és irány a büfé. Ha magától nem gondolkodik életmód váltáson, akkor csomagolhatsz neki bármit. Páromék pl mindig közösen esznek a menzán, nem hiszem hogy örülne ha bekészítenék neki mindent. Nem tudom hogy volt ez a beszélgetés nálatok, de el tudom képzelni, hogy azt mondta a párod, hogy nincs ideje egészségesen étkezni, ezért eszik péksütit, ez lehet igaz is akár, de lehet hogy csak kifogás és fogja a fejét az ötletedtől. Szerintem beszéljétek meg ezt őszintén, ne érezze úgy, hogy kényszer, mert annak semmi értelme. Én mondjuk nő vagyok de ha a párom készítene egészséges kaját akkor elvinném és meg is enném 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!