Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom majdnem minden nap átmegy a szüleihez?
Figyelt kérdés
Kb. másfél éve élünk együtt a párommal, ő 26/f, én 22/l. Ugyanabban a városban lakunk, mint a szülei, az én szüleim messze laknak. Eleinte csak heti 2-3szor ment át az anyukájáékhoz, de az utóbbi majdnem egy évben szinte minden nap, néha naponta többször is pár órára. Nem akarom megbántani, de szerintem ez túlzás. Nem tud elszakadni az anyjától? Sokszor elgondolkodom, hogy ha gyerekeink lesznek, akkor napi szinten át fog rohangálni csak úgy beszélgetni?2017. máj. 7. 11:50
11/12 omba válasza:
Nem normális.
A párkapcsolat az két emberé.
Kb egyetértek a #8 listájával.
12/12 anonim válasza:
hát, sztem ebben nincs normális/nem nosrmális minta... nekem ez a furcsa, amit itt olvasok egyre másra, h mindenkinek abnormális, ha a szüleivel napi kapcsolatban van valaki. én minden nap beszélek anyával legalább pár szót, vagy én megyek vagy ő jön. ha egy nap kimarad, másnap ha nem is találkozunk, akk is felhívom, h minden rendben van-e. nem beszélünk mindig órákat, van h csak megkérdem jól van-e, és ennyi. mondjuk nekem anyám a legjobb bnőm is egyben, mindent megbeszélek vele. párom szintén naponta megnézi az anyját, szerintem nincs ezzel semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!