Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élt vki együtt olyan férfival, akinek komoly önértékelési problémái voltak?
Igen.folyamatosan lehuzta az önbizalmam. Szinte fiunak kellett mellette öltöznöm, nehogy tetszek valakinek, a munkahelyemet leszolta hogy szerinte csak azert vettek fel mert olcson vállalom es ha elmegyek gyedre(ha lesz gyerekunk) tegyem be a helyemre (diplomás állásra egy szakmunkást)ha kaptam egy bokot az anyukájátol v bárkitol pl ugyesen vigyázok a szemüvegemre mindenkit megcafolt hogy nem is
Egyszoval azzal akart magának önbizalmat hogy engem folyamatosan lejáratott
Bármi tetszett bárkinek bennem akár egy vicces szavajárásom, egybol lehurrogott
Nem tudott örulni annak ha pl kaptam apátol egy mp4-et hanem elkérte tőlem.
Millio aproságban mutatkozott meg az irígysége, versenyszellem a saját párja ellen, mikozben én meg ugy nevelkedtem hogy a tarsunkkal segitsuk egymast.talaltam neki jo munkahelyet, egy köszönömöt sem kaptam
Kritizálta az ajándékaimat ha az nem volt márkás hogy biztos azert mert nem ér nekem annyit az ő márkája.
Örült ha egy gázszámlát nem tudtam kifizetni, hogy elmondhassa hogy diplomásan se vagyok jobb.stb
*kritizálta a tolem kapott ajandekot ha az nem volt márkás mert szerinte nem ér nekem annyit az ő ajándéka
Full beteg, minden aproságba belekotott.mind az onertekelesi zavarára vezetheto vissza.
Lassan szétmarta az egesz kapcsolatunkat.
Szerintem nem is tudja hogy mi az hogy szeretni valakit ha csak azt nezi hogy a párja sikeres es ezert irigy rà nem kepes vele orulni
Nem vehető eszre rajta ezek szep lassan evek alatt derulnek ki.
Egy hihetetlen jopofa népszerű ember.
Csak a párja tudja mindezt.
A környezetunk ugy van vele hogy én csesztem el egy kiválo embert..
Nekem a volt férjem volt ilyen. ( A kapcsolat végén, mikor hozzámentem még nem)
Kb ugyanaz amit az elsö irt, csak pepitaban. Szetrombolta az önbizalmam, neked ez ugysem sikerül, te ugysem tudod.
Az ajandeknal ugyanez. Vagy semmit sem vett, vagy leszolta amit tölem kapott.
Teljesen termeszetes volt, hgy en mindent beleadok a kapcsolatba, neki nem kellett semmit.
Csak az ö munkaköre volt nehez, szerinte mindenki mas egesz nap csak setalgat.
Allando vita volt abbol milyen ruhat vehetek fel ( a csadoron kivül minden ribis volt kb.), ha elmeseltem, hogy barmilyen elismerest kaptam s külsömmel ( pl. valaki elhivott kavezni, megdicsert, barmi), akkor kiborult.
Inkabb lemondott ( persze ezt nem tudtatom, nem csalt e meg) a szexröl, csak hogy csunyanak es nöietlennek erezzem magam.
Az én párom nem szól bele öltözködésbe, semmibe tulajdonképpen, magába fojtja a dolgokat. Leplezi ha féltékeny, stb.
De apro beszolongatasok megvannak, h szarul érezzem magam. És hiába adok, nincs értékelve, csak keresi a hátsó szándékot.
Tiszta depi, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!