Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig egyből arra mentem, hogy azonnali döntést hozassak, miért hódoltak be mindig a párjaim a múltban?
Sok ember mindig szenvedteti magát azzal, hogy olyan emberrel van, akiről még tudja is, hogy nem egyforma a jövőképük:
-az egyik akar házasodni, a másik nem
-az egyik akar gyerekeket, a másik nem
-az egyik ott élné az életét (adott városban, országban) ahol most vannak, a másik nem
És ezzel szivatják magukat, hogy nem mernek beszélni erről a másikkal vagy minél hamarabb döntésre jutni a kérdésben.
Nekem viszont mindig az volt, hogy odamentem és elmondtam nekik, hogy változtatnak a gondolkodásukon, vagy szakítunk egymással: És mindig az lett, hogy azt mondták kb, hogy "Jaj csak ne szakítsunk, jó veled, akkor inkább legyen az amit te akarsz" - Nyilván nem ezekkel a szavakkal.
És amiket mondtam komolyan is gondoltam, mert tényleg nincs értelme annak hogy ilyen alapvető kérdésekben eltérő a gondolkodásunk, mégis azt reméljük hogy valami varázslatos módon majd megoldódik ez, anélkül hogy egyikünk is változtatna. Nem jobb egyből akkor szakítani vagy hogy az egyik változtasson, mint rohadt sokáig bizonytalanságban élni és magában mérgelődni?
# 2
Miből gondolod, hogy a kérdező férfi?
A megbeszélés nem egyenlő azzal, hogy azt mondod vagy változtat vagy vége. Igazából sarokba szorítod őket. Mondjuk normális ember erre azt mondja, hogy oké drágám viszlát, akkor keresek valakit, akivel tényleg meg lehet ezt beszélni. Ami azt jelenti, hogy ő is hajlandó változtatni esetleg vagy keresünk egy kompromisszumot vagy egyetértésben válunk el. Így lehet ezt tisztességesen csinálni.
Ez nem behódolás, egyszerűen csak a pillanatnyilag kényelmesebb megoldás keresése. Nyilván ilyen dolog mellett ők sem terveznek már hosszú távra veled, de legalább addig is megvagy nekik. Közben meg kereshetnek mást vagy megvárhatják, hogy kiderüljön tényleg komolyan gondolod e, amit mondasz és akkor szaktani kell vagy csak játszod a nagy arcot. A kérdésed alapján egyértelműen az utóbbi.
Ahogy én látom, nem hódoltak be neked, csak időt húztak. Ha behódolt volna bármelyik, akkor valamelyikkel éldegélnétek a te szád íze szerint, viszont mivel exekről beszélünk, ez láthatóan nem így van. Kénytelen-kelletlen, de be kell látnod, hogy át lettél baxva.
30/f
"hogy valtoztatnak a gondolkodasukon vagy..."
Tenyleg? Ezt igy, ilyen "ferfiasan" kozolted veluk, hogy szarba sem veszed oket?
Es jeee, mind azonnal labtorlodde valtozott...
Hehehe! Mind azonnal kirugott teged, ugye? Te meg nem erted, hogy miert, ezert ejjel almodban eljatszod, hogy kellesz te nekik, mint a Mazda...nagyon, nagyon.
Ocsike, ne puaskodj, ne redpillez, ne tesztelj, hanem legy onmagad, legy igazi ferfi!
En mar tenyleg csak rohogni jarok ide, meg oltogatni a Ferfi..ngos, kispocsu provokatorokat. :)
Ezek tenyleg idegen lenyek, a Marsrol erkeztek. :)
1. Nő vagyok.
2. A mostani párommal 3 éve vagyunk együtt és pár hónap után megbeszéltük ezeket a dolgokat.
3. Tudtam hogy sokan biztos egyből arra gondolnak, hogy "ez rossz dolog, látod mindenki ott hagyott"...
De ilyen 10 év alatt három párommal volt és vele jól mennek a dolgok.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!