Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszekedjek folyton?
Figyelt kérdés
Nagy baj van... tudom, hogy én sem vagyok egy egyszerű eset, de engem úgy neveltek hogy első a munka utána jön csak a szórakozás... Együtt élek egy fiúval és borzalmasan ügyetlen... akármire megkérem mindent rosszul csinál, már semmit sem lehet rábízni. Minden házimunkát én csinálok egyedül próbáltam bevonni, de abban nincs köszönet... Pl ha kiviszi a szemetet nem tesz bele nylont, rendszeresen nyitva hagyja a lakást, a WC-t nem húzza le maga után. Amikor dögrováson voltam, akkor megkértem hogy teregessen ki ( a mosógépet sem tudja kezelni). De nem teregetett ki hanem a frissen mosott ruhát belevágta a szennyes kosárba. Ha házimunkázok sértődötten néz rám, hogy addig sem foglalkozok vele... Nem egyszer akkor akart rám mászni, amikor a legnagyobb munkában voltam. Én ilyenkor amúgy is undorítónak tartom magam, így ez még jobban idegesít... a végén már ordításig fajul a dolog... ő sír és bocsánatot kérek... de ez már mindennapos közöttünk. Ezek után gondoljátok mennyire van kedvem sexelni. Megkértem, hogy költözzön akkor haza és csak találkozgassunk, de azt mondta, hogy ez visszalépés.... És akkor inkább szakít. Mit csináljak???2017. máj. 2. 10:23
21/22 A kérdező kommentje:
Már nem egyszer megmutattam neki, hogy mit hogy kéne... ha éppen izzadtan takarítok és rám másznak azt nagyon utálom, mert undorodom saját magamtól. Nem vagyok egy ágyas vagy egy sex tárgy sem, hogy akkor másszon rám ha ő akarja. A spontán sexet akkor élvezném, ha nem kéne semmit sem csinálnom a háztartásban.
2017. máj. 4. 16:33
22/22 anonim válasza:
Miért kéne kötelezően örvendeznie ha a pasi megkívánja a punciját?
Amúgy szerintem ez a fiú fogyatékos. Olyan nincs, hogy szándékosan ne húzza le a wc-t azért csak nem annyira undorító alak ill. biztos h nem hagyja szánt szándékkal kirabolni a lakást. Ha tényleg elfelejti, és olyan dolgokra kŕptelen, amire egy 6 éves simán, akkor fogyatékos, és ezt nem sértésből írom, hanem halál komolyan.
Mi lesz ha gyereketek lesz? Nem fogja tudni ráadni a pelenkát vagy cumisüvegből megetetni? Elfelejti bekötni a gyerekülésben?
Nagy probléma van szegény fiúval, fogyatékos szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!