Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszekedjek folyton?
Nem ügyetlen, lusta. A WC lehúzásához ugyanis nem kell agysebésznek lenni, a mosógép bekapcsolása sem igényel több diplomát, arról már nem is beszélve, hogy a három évesek is tudják, hogy a szennyes tartóba a koszos, nem a tiszta, vizes ruhák kerülnek.
A párod szimplán kihasznál. Foglalkozz vele, takaríts neki, főzz rá, tedd szét a lábad, ez az asszony dolga. Nem szeret, nem tisztel, és meg sem próbál úgy tenni, mintha ez nem így lenne. Mi a kérdés?
Ne veszekedj, szakíts. Tudod, mi fog változni? Hogy kisebb lesz a kupi, több időd marad, nyugodtabb leszel. Csak nyerhetsz.
Sokan nem vették észre, de a pasi zsarolja a lányt szakítással. Nem a csaj akar szakítani.
De amúgy igen, inkább szakíts :)
A veszekedés hülyeség, nincs köze a problémamegoldáshoz!
Tanulj meg vitázni, konszenzusra jutni, biztos van fent a témában köny enkóron, és neten is sok cikk foglalkozik vele 😉
Szerintem vannak háztartásra teljesen alkalmatlan emberek, az exem is ilyen volt. Kértem szépen, kértem kiabálva, nem értem el eredményt....folyamatosan a szemetes mellé dobta a szemetet, a tányérok ragadtak; felmosni 3 cm -es vizben mosott (annyi volt a vödörben öblíteni a rongyot), a kádtakarítás kimerült 1 liter sósav lefolyatásában 1 év alatt....teregetni sosem tudott mintha a kutya szájából húzták volna ki a ruhát...pedig megmutattam, hogy kéne szépen kihúzni. Színes ruha mosásához fertőtlenítős takarítószert használt (NEM mosószert!)....és fel volt háborodva miért reklamálok hogy a ruha elszíneződött.
Esélytelen én azt mondom, pedig az exem nem mai darab, 12 év alatt se tanulta meg. Jobb ha szakítasz egy ilyen igénytelen pasival.
"Megkértem, hogy költözzön akkor haza és csak találkozgassunk, de azt mondta, hogy ez visszalépés...."
Nem, kérlek... TOVÁBBlépés lenne!
(Szerintem nagyon helyesen.)
Én egy pillanatig nem tudnék ilyen mulya sráccal együtt élni.
Egyébként direkt bénázik, hogy végül ne kelljen semmit sem csinálnia. :D
Szerintem ezek mind olyan dolgok, amikbe csak bele kell rázódnia. Megmutatod neki, hogyan működik a mosógép, és pár alkalom után már menni fog neki egyedül is. Ugyanígy van ez a többivel is.
Az pedig, hogy házimunka közben rád mászik, nem hiszem, hogy probléma lenne. :O A spontán szex a legjobb, a párom is szeret olyankor kezdeményezni, én ilyenen nem akadok ki...
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!