Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Veszekedjek folyton?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszekedjek folyton?

Figyelt kérdés
Nagy baj van... tudom, hogy én sem vagyok egy egyszerű eset, de engem úgy neveltek hogy első a munka utána jön csak a szórakozás... Együtt élek egy fiúval és borzalmasan ügyetlen... akármire megkérem mindent rosszul csinál, már semmit sem lehet rábízni. Minden házimunkát én csinálok egyedül próbáltam bevonni, de abban nincs köszönet... Pl ha kiviszi a szemetet nem tesz bele nylont, rendszeresen nyitva hagyja a lakást, a WC-t nem húzza le maga után. Amikor dögrováson voltam, akkor megkértem hogy teregessen ki ( a mosógépet sem tudja kezelni). De nem teregetett ki hanem a frissen mosott ruhát belevágta a szennyes kosárba. Ha házimunkázok sértődötten néz rám, hogy addig sem foglalkozok vele... Nem egyszer akkor akart rám mászni, amikor a legnagyobb munkában voltam. Én ilyenkor amúgy is undorítónak tartom magam, így ez még jobban idegesít... a végén már ordításig fajul a dolog... ő sír és bocsánatot kérek... de ez már mindennapos közöttünk. Ezek után gondoljátok mennyire van kedvem sexelni. Megkértem, hogy költözzön akkor haza és csak találkozgassunk, de azt mondta, hogy ez visszalépés.... És akkor inkább szakít. Mit csináljak???

2017. máj. 2. 10:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem ügyetlen, lusta. A WC lehúzásához ugyanis nem kell agysebésznek lenni, a mosógép bekapcsolása sem igényel több diplomát, arról már nem is beszélve, hogy a három évesek is tudják, hogy a szennyes tartóba a koszos, nem a tiszta, vizes ruhák kerülnek.

A párod szimplán kihasznál. Foglalkozz vele, takaríts neki, főzz rá, tedd szét a lábad, ez az asszony dolga. Nem szeret, nem tisztel, és meg sem próbál úgy tenni, mintha ez nem így lenne. Mi a kérdés?

Ne veszekedj, szakíts. Tudod, mi fog változni? Hogy kisebb lesz a kupi, több időd marad, nyugodtabb leszel. Csak nyerhetsz.

2017. máj. 2. 12:07
 12/22 anonim ***** válasza:
39%
Egy karót nyelt, koravén nő összebútorozik Pán Péterrel. A lehető "legjobb" párosítás.
2017. máj. 2. 12:28
 13/22 anonim ***** válasza:

Sokan nem vették észre, de a pasi zsarolja a lányt szakítással. Nem a csaj akar szakítani.

De amúgy igen, inkább szakíts :)

2017. máj. 2. 13:03
 14/22 A kérdező kommentje:
Valahogy így...
2017. máj. 2. 13:43
 15/22 anonim ***** válasza:

A veszekedés hülyeség, nincs köze a problémamegoldáshoz!

Tanulj meg vitázni, konszenzusra jutni, biztos van fent a témában köny enkóron, és neten is sok cikk foglalkozik vele 😉

2017. máj. 2. 14:47
 16/22 anonim ***** válasza:

Szerintem vannak háztartásra teljesen alkalmatlan emberek, az exem is ilyen volt. Kértem szépen, kértem kiabálva, nem értem el eredményt....folyamatosan a szemetes mellé dobta a szemetet, a tányérok ragadtak; felmosni 3 cm -es vizben mosott (annyi volt a vödörben öblíteni a rongyot), a kádtakarítás kimerült 1 liter sósav lefolyatásában 1 év alatt....teregetni sosem tudott mintha a kutya szájából húzták volna ki a ruhát...pedig megmutattam, hogy kéne szépen kihúzni. Színes ruha mosásához fertőtlenítős takarítószert használt (NEM mosószert!)....és fel volt háborodva miért reklamálok hogy a ruha elszíneződött.

Esélytelen én azt mondom, pedig az exem nem mai darab, 12 év alatt se tanulta meg. Jobb ha szakítasz egy ilyen igénytelen pasival.

2017. máj. 2. 23:03
 17/22 anonim ***** válasza:

"Megkértem, hogy költözzön akkor haza és csak találkozgassunk, de azt mondta, hogy ez visszalépés...."

Nem, kérlek... TOVÁBBlépés lenne!

(Szerintem nagyon helyesen.)

2017. máj. 2. 23:57
 18/22 A kérdező kommentje:
Én olyat is hallottam, hogy direkt rosszul csinálja. Na mindegy 2 napja van, hogy hazamenjen az anyjához:)
2017. máj. 3. 06:56
 19/22 anonim ***** válasza:

Én egy pillanatig nem tudnék ilyen mulya sráccal együtt élni.

Egyébként direkt bénázik, hogy végül ne kelljen semmit sem csinálnia. :D

2017. máj. 3. 11:19
 20/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek mind olyan dolgok, amikbe csak bele kell rázódnia. Megmutatod neki, hogyan működik a mosógép, és pár alkalom után már menni fog neki egyedül is. Ugyanígy van ez a többivel is.

Az pedig, hogy házimunka közben rád mászik, nem hiszem, hogy probléma lenne. :O A spontán szex a legjobb, a párom is szeret olyankor kezdeményezni, én ilyenen nem akadok ki...

24/L

2017. máj. 4. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!