Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan reagálnátok arra, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok arra, ha kiderülne hogy a párotok titokban egy társkereső oldalra regisztrált?

Figyelt kérdés

... és mindez teljesen véletlenül derült ki, egyik ismerősömnek dobta fel "ajánlottként", aki aztán szólt nekem.

A fiú miatt költöztem egy másik megyébe, és adtam fel mindent, ami addig az enyém volt. Történt mindez két hónap együttélés után. A fiú nem tagadott semmit, bevallotta hogy valóban nem volt szép dolog, de ő ráébredt hogy kapcsolatfüggő. Ja, és ha nem derült volna ez ki, sosem adja a tudtomra.

Azóta is együtt lakunk, megbocsátottam neki mert szeretem, mindent megtettem annak érdekében hogy boldog legyen és jöjjön rá hogy mit veszíthet, viszont állandóan bánt, megaláz. Most már én is úgy gondolom hogy egy ilyen destruktív kapcsolatból jobb menekülni és elköltözni.

Hogyan reagálnátok egy ilyen helyzetre, ha életetek szerelme ilyet tenne a hátatok mögött? Véleményekre lennék kíváncsi. Köszi! 25/L, a fiú 27.

2017. máj. 1. 18:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Bánt, megaláz, mentálisan beteg - és ezt te is látod.... azt is, hogy ki kell ebből lépni... ja, de "szereted".

Tényleg boldog vagy? Nemsokára zombi leszel, tudod, ugye?

2017. máj. 5. 13:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Szakítanék. Nekem bőven elég a szándék. És ha valaki társkeresőre regisztrál, annak oka van. Vagy az utódomat keresi, vagy szexpartnert. Hogy egyiket, vagy másikat, már lényegtelen.

Ha az lenne a magyarázata, hogy ténylegesen csak szórakozott, unatkozott, de nem akart senkivel sem találkozni és semmit, akkor így járt. Nem tudnék hinni neki.

A többiről amit írtál, már nem is beszélve amiket írtál, hogy azóta bánt, megaláz. Menekülnék.

2017. máj. 8. 16:18
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Sajnos első nagy szerelem, nehéz ügy. Csalódás, és költözés...

2017. máj. 15. 14:45
 14/15 anonim válasza:
Ha ezekutàn is vele maradsz jó hülye vagy !!
2017. máj. 21. 17:00
 15/15 A kérdező kommentje:

Elköltöztem. Utánajártam, és nagyon nagy eséllyel ő egy nárcisztikus ember, aki csak használt, és kihasznált.

Össze vagyok törve, hiányzik, nem tudom mitévő legyek, a függőjévé váltam. Én még mindig szeretem... :( Nyilván nem a bántás hiányzik, hanem a szép együtt töltött idő. Nagyon fáj a tudat, hogy mindez valószínűleg csak egy illúzió volt a részéről.

Köszi mindenkinek.

2017. máj. 30. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!