Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy lehetne lebuktatni az...

Hogy lehetne lebuktatni az ilyet, hogy az én személyem titokban maradjon?

Figyelt kérdés

Akinek élettársa van, és társkeresőn hirdeti magát, egyedülállóként?

(Biztos sok ilyen van, és felmerülhet sokakban a kérdés, hogy miért érdekel mások élete... De nem pont erről van szó, hogy érdekel. Csak itt nyilvánosan nem szeretném kirészletezni az egész történetet.)

2015. márc. 2. 19:45
 1/4 anonim válasza:
regisztrálj te is a társkeresőre álnéven,és válaszolj a hirdetésére.
2015. márc. 2. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Majd ha neked lesznek magánéleti gondjaid, akkor veled is csesszen ki valaki!
2015. márc. 2. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Csinálhatsz egy e-mail címet amin nem a saját needet használod, és megírhatod a párjának (belinkelve a profilját az adott oldalon, vagy legalábbis képeket). Persze ott van rá az esély, hogy azt hiszi spam és el sem olvassa. Vagy csinálhatsz kamu facebook profilt és azon keresztül ugyanez.
2015. márc. 2. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:

csinálsz egy semmitmondó e-mail címet azzal elküldöd a profilt és kész. Nincs több dolgod.

De én azért megbizonyosodnék róla, hogy aktívan keress-e a párt, mert nálam is volt, hogy pl olyan helyre regiztek engem föl, hogy életemben nem láttam azt az oldalt.

Illetve lehet régen felregelt és nem törölte még magát. De passzív.

Szóval jó lenne biztosra menni szarkeverés előtt.

2015. márc. 2. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!