Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar együttélni! Mit csináljak?
Jézus ereje! Mi az, hogy közös gyerekkel nem kell együtt élni? Remélem soha nem lesz gyereked.
Mondjuk ilyen feltételekkel úgysem találsz hozzá nőt.
#11,
Jézus ereje, képzeld már el, hogy hány tízezer gyerek nő fel úgy, hogy a szülei elváltak, és nem él együtt mindkét szülővel.
És mi bajuk lesz ettől? Semmi.
Akárhogy is fáj, ez nincs sehol kőbe vésve. Ez nem egy fizikai törvényszerűség, mint a gravitáció. Ez egy szimpla kulturális örökség, nem több, nem volt mindig így, és nem is lesz mindig így.
Látom, nem fogod fel, te félfogyatékos, hogy ennek semmi köze az elköteleződéshez.
Mi van, ha apuka külföldön dolgozik, és csak kéthetente egyszer egy hétvégére találkozik a gyerekével? Az is egy működő családmodell.
Vagy pár száz évvel ezelőtt, amikor még a férfiakat rendszeresen elráncigálták mindenféle háborúkba, akkor volt, hogy évekig nem látta a gyerekét. Az is egy működő családmodell.
Vagy akinek juhász volt az apja, és rendszeresen hónapokig a pusztában kódorgott a nyájjal? Az se látta a gyerekét hónapokig. És az is egy működő családmodell.
És? Lett bajuk a gyerekeknek? Hát nem.
És tudod, hogy miért nem? Mert ez csak szokás kérdése, azért. Mert nincs semmiféle természeti, biológiai, pszichológiai, vagy bármiféle más törvényszerűség, amiből az következik, hogy egy gyereknek együtt KELL élnie mindkét szülőjével, és ha ez nem így történik, akkor az rossz.
Értem én, hogy kretén vagy, van ilyen, nem haragszok, de akkor legalább maradj csendben.
Ha neked ig nem jo, szakits, pont.
Nekem is fontos, hogy együtt éljek a kedvesemmel, de ha ö nem akarna összeköltözni, megérteném, mert néha meg jobb lenne külön, hogy senki se zavarjon - pedig adunk teret egymásnak.
Szakítás lesz, ha nem hagyod vesztegetni az idődet. Ő ennyit akar, nagyobb tervei nincsenek veled.
Szóval, ha nem hát ne - vedd tudomásul, és lépj le tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!