Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem akar együttélni! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar együttélni! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Évek óta együtt vagyunk,de nem akar összeköltözni. Szakítás lesz?
2017. ápr. 25. 16:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%

Jézus ereje! Mi az, hogy közös gyerekkel nem kell együtt élni? Remélem soha nem lesz gyereked.

Mondjuk ilyen feltételekkel úgysem találsz hozzá nőt.

2017. ápr. 25. 20:29
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

#11,

Jézus ereje, képzeld már el, hogy hány tízezer gyerek nő fel úgy, hogy a szülei elváltak, és nem él együtt mindkét szülővel.

És mi bajuk lesz ettől? Semmi.

Akárhogy is fáj, ez nincs sehol kőbe vésve. Ez nem egy fizikai törvényszerűség, mint a gravitáció. Ez egy szimpla kulturális örökség, nem több, nem volt mindig így, és nem is lesz mindig így.

2017. ápr. 25. 20:36
 13/21 anonim ***** válasza:
68%
Ja semmi bajuk tőle.... ahha
2017. ápr. 25. 22:38
 14/21 anonim ***** válasza:
95%
12# nincs is azzal baj, ha valaki nem akar elköteleződni és együtt élni valakivel de remélem hogy nem lesz gyereked. Az más ha nem működik, és elváltok de ez, hogy te így gondolkodsz.... nem való neked gyerek. Igen most biztos azt mondod, hogy sok más embernek sem, ez tény de neked sem.
2017. ápr. 25. 22:39
 15/21 anonim ***** válasza:
35%

Látom, nem fogod fel, te félfogyatékos, hogy ennek semmi köze az elköteleződéshez.

Mi van, ha apuka külföldön dolgozik, és csak kéthetente egyszer egy hétvégére találkozik a gyerekével? Az is egy működő családmodell.

Vagy pár száz évvel ezelőtt, amikor még a férfiakat rendszeresen elráncigálták mindenféle háborúkba, akkor volt, hogy évekig nem látta a gyerekét. Az is egy működő családmodell.

Vagy akinek juhász volt az apja, és rendszeresen hónapokig a pusztában kódorgott a nyájjal? Az se látta a gyerekét hónapokig. És az is egy működő családmodell.

És? Lett bajuk a gyerekeknek? Hát nem.

És tudod, hogy miért nem? Mert ez csak szokás kérdése, azért. Mert nincs semmiféle természeti, biológiai, pszichológiai, vagy bármiféle más törvényszerűség, amiből az következik, hogy egy gyereknek együtt KELL élnie mindkét szülőjével, és ha ez nem így történik, akkor az rossz.

Értem én, hogy kretén vagy, van ilyen, nem haragszok, de akkor legalább maradj csendben.

2017. ápr. 25. 23:00
 16/21 anonim ***** válasza:
56%
Mindig úgy voltam vele, hogy ha találok egy normális csajt első lesz, hogy összeköltözöm vele. Találtam, neki állítása szerint minden vágya, gyakorlatban szrik az egészre. Akarok-e együtt élni vele, vagy bárki mással eztán? NEM NEM SOHA
2017. ápr. 26. 00:16
 17/21 anonim ***** válasza:
Miért lettem lepontozva?
2017. ápr. 26. 05:11
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha neked ig nem jo, szakits, pont.

Nekem is fontos, hogy együtt éljek a kedvesemmel, de ha ö nem akarna összeköltözni, megérteném, mert néha meg jobb lenne külön, hogy senki se zavarjon - pedig adunk teret egymásnak.

2017. ápr. 26. 06:58
 19/21 anonim ***** válasza:

Szakítás lesz, ha nem hagyod vesztegetni az idődet. Ő ennyit akar, nagyobb tervei nincsenek veled.

Szóval, ha nem hát ne - vedd tudomásul, és lépj le tőle.

2017. ápr. 26. 15:28
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
15# veled se foglalkozhattak sokat a szüleid...számomra amit felsoroltál egyik sem működőképes családmodell. Tény, hogy árvaházban is felnőnek gyerekek, de nem állítanám, hogy semmi bajuk nem lesz tőle. Na mindegy idiótákkal nem vitatkozom. De ha véletlen valaki gyereket csinál neked, örülni fog, hogy magányra vágysz, mert nem hiszem, hogy bárki elviselne téged.
2017. ápr. 26. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!