Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem akar együttélni! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar együttélni! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Évek óta együtt vagyunk,de nem akar összeköltözni. Szakítás lesz?
2017. ápr. 25. 16:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Elég egyértelmű.
2017. ápr. 25. 16:54
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem csak még nem áll készen rá. Lehet neki így kényelmesebb
2017. ápr. 25. 17:00
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Az együttélés is egy szintü elkötelezödés. Ha neki jo ha int egyet és ott a szexpartner, eyébként meg éli világát ahogy neki tetszik, és a partner is elfogadja akkor mi a gondod?
2017. ápr. 25. 17:05
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez függ attól, miért nem akar együttélni. Ha pl az ötletet is elveti, semmiképp nem akar összeköltözni, valószínűleg szakítás lesz, igen.

De kis eséllyel előfordulhat, hogy mondjuk nem akar albérletben élni, és nem ellened van kifogása. Vagy a te szüleidhez nem akar menni, esetleg az ő szüleihez nem merne vinni valami miatt téged.

Azért évek múlva már jó esetben együtt él a pár, ezért ezt jó lenne vele tisztázni, hogy mik is a tervei pontosan?

2017. ápr. 25. 17:43
 5/21 A kérdező kommentje:
Már nem jó nekem így,ez a baj! Nem tudom elfogadni,ezért sokat vitatkozunk.
2017. ápr. 25. 17:43
 6/21 A kérdező kommentje:
Van saját lakás mindket részről.
2017. ápr. 25. 17:44
 7/21 anonim ***** válasza:
16%

Én se akarnék együttélni senkivel.

De nem azért, mert nem szeretem eléggé, meg nem akarok elköteleződni.

Hanem egyszerűen szükségem van egy olyan privát szférára, ami csak az enyém.

A saját kis birodalmam, a műhelyem, a szobám, a konyhám, stb.

Még ha be is költöznék egy nővel egy közös lakásba, akkor is hetente minimum 2 napot, de inkább hármat a saját kecómban töltenék, mert nekem erre szükségem van.

2017. ápr. 25. 19:37
 8/21 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy? Nem lehet , hogy túl fiatal és még azért gondolod így? Hogy lehet így közös gyerek?
2017. ápr. 25. 20:04
 9/21 anonim ***** válasza:
32%

én sem költöznék össze senkivel

N

2017. ápr. 25. 20:09
 10/21 anonim ***** válasza:
25%

"Hány éves vagy? Nem lehet , hogy túl fiatal és még azért gondolod így? Hogy lehet így közös gyerek?"

Neem, épphogy sok év van már mögöttem, több ilyen együttélős kapcsolattal, épp ezért mondom ezt, amit mondok :)

Közös gyereknek meg nem feltétele az együttélés. Minden csak azon múlik, hogy mihez szokik hozzá a gyerek, nincs semmiféle természeti törvény arra nézve, hogy a szülőknek együtt KELL élniük.

Az ősközösségekben sem éltek együtt például, de manapság a törzsi kultúrákban sem jellemző az együttélés.

2017. ápr. 25. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!