Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összevéreztem a lepedőt és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevéreztem a lepedőt és a barátom megjegyezte, hogy lát rajta egy foltot. Nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Sosem esett meg még velem ilyen, de sajnos éjszaka erős volt a vérzésem és reggelre összevéreztem a lepedőt, de sajnos nem vettem észre. Nagyon ciki?
2017. ápr. 22. 16:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátom kérés nélkül kimosta, miután beáztatta. Eléggé meglepett a dolog.

Kérdezõ, szerinted van abban valami furcsa, hogy néha kicsit véres lesz a lepedő?!

2017. ápr. 22. 17:05
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Előfordul mindenkivel szerintem.

S nem gáz!

2017. ápr. 22. 17:26
 13/21 anonim ***** válasza:
40%
barátod egy barom.
2017. ápr. 22. 17:34
 14/21 anonim ***** válasza:
32%

Hogy nem lehet azt észrevenni, hogy a pizsamád is véres?!

Ezt elmagyarázhatod, mertha a lepedő véres, akkor azt legkésőbb tíz perccel ébredés után (pisilés!) észreveszem, hisz a gatyám is olyan.

Egyébként nem ciki, az már inkább, hogy eszedbe sem jutott kimosni, ha már összecuccoltad. Nekem alap volt, hogy "Ne haragudj,, kedves, kelj fel, mert lepedőt mosunk".

2017. ápr. 22. 17:36
 15/21 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%
Mi van ha látja a foltot? Ez szemre hányás vagy mi? Mekkora savazást kap már a barátod egy puszta tény megállapításra.
2017. ápr. 22. 18:42
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Erről az jut eszembe, hogy pár héttel a gyerekem születése után megpróbáltam melltartó és tejfelszívó betét nélkül aludni. Hajnalban minden tejben úszott,de senkinek nem volt ciki.
2017. ápr. 22. 19:39
 17/21 anonim ***** válasza:
89%

barátnőm le szokta spriccelni a lepedőt mikor elmegy.

Ami akárhogyan is néztem utána, bizony pisi, kis kiegészítő váladékkal.

2017. ápr. 22. 21:14
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez ciki, akkor az mi, hogy vajúdás közben konkrétan bepisiltem? Elindultam a WC-re, de jött egy fájás, lépni sem bírtam, és nem tudtam visszatartani. A menzesz meg bakfitty a szülés után távozó vérhez képest. Úgyhogy szokd meg, lesz még véresebb is az a lepedő.
2017. ápr. 22. 21:25
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem gáz.

A gyógyszer szedése előtt nekem olyan erős volt mindig,

hogy nap közben többször is betétet kellett cserélnem,

reggel pedig átázva ébredtem, de nem tartom ezt gáznak.

Ez van.

21/L

2017. ápr. 22. 22:56
 20/21 anonim ***** válasza:

De miért baj az, hogy szólt a foltért? Nem értem. Tök normális szitu. Véreztél, nem láttad, neki nyilván leesett, hogy nem láttad, úgyhogy szólt, hogy ne maradjon úgy... Ez egy normális és egyszerű emberi kommunikáció.

Persze, vannak pasik, akik maguk áztatják be a lepedőt, biztos, de lássuk be, hogy nem minden férfi ilyen rutinos. Plusz pl. az én párom azért nem nyúl az ilyenekhez, mert tudja, hogy háklis vagyok rá, hogy melyik tisztítószer megy a foltra, vagy mivel lehet összemosni az ágyneműt...

2017. ápr. 24. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!