Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összevéreztem a lepedőt és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevéreztem a lepedőt és a barátom megjegyezte, hogy lát rajta egy foltot. Nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Sosem esett meg még velem ilyen, de sajnos éjszaka erős volt a vérzésem és reggelre összevéreztem a lepedőt, de sajnos nem vettem észre. Nagyon ciki?
2017. ápr. 22. 16:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mi is csak emberek vagyunk.
2017. ápr. 22. 16:33
 2/21 anonim ***** válasza:
86%

Nem értem, hogy a barátod ha dugni tud, akkor hogyan nincs tisztában azzal, hogy a barátnője menstruálni szokott, ami az első napokban több mennyiségű vért jelent, ezáltal fenn áll a lehetősége annak, hogy foltot hagy a lepedőn.

Katasztrofálisan hülye lehet szegény!

2017. ápr. 22. 16:33
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
Megesik. Ha bánt a dolog és ő ezért piszkál téged, jegyezz meg hasonlót az alsónadrágjába tekintve.
2017. ápr. 22. 16:36
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Barkivel elofordul neha napjan. En pl amig nem szedtem foggatlot olyan eros verzesem volt, hogy barmilyen tampont hasznalhattam barmilyen betettel, reggel amikor felkeltem usztam a verben... van ilyen. Nincs ebben semmi gaz. Ezt nem lehet visszatartani...
2017. ápr. 22. 16:40
 5/21 anonim ***** válasza:
67%

Én a párnahuzatot szoktam néha allergiaszezonban. Van ilyen.

30/f

2017. ápr. 22. 16:41
 6/21 anonim ***** válasza:
54%
Senki nem állította, hogy a kérdező barátja cseszegette emiatt a kérdezőt, gondolom csak jelzett neki. A vért jobb minél előbb kitisztítani.
2017. ápr. 22. 16:43
 7/21 anonim ***** válasza:
89%

Már a pasi reakciójából is süt, hogy mennyire természetellenes dolognak tartja a menstruációs vért.

Egy értelmes, felnőtt férfi nem foglalkozik ezzel, hanem fogja a lepedőt és egy szó nélkül bedobja a mosógépbe!

2017. ápr. 22. 16:48
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ciki!

Nekem volt egyszer olyan, hogy a baratom oleben ultem es a terdet vereztem ossze... arra sem mondott semmit.

2017. ápr. 22. 16:56
 9/21 anonim ***** válasza:
63%
Nopara. Mosd ki, ha eddig nem tettétek.
2017. ápr. 22. 16:57
 10/21 pörölycápa ***** válasza:
100%
Mért lenne gáz? Szerintem mindenkivel előfordul...
2017. ápr. 22. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!