Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha nem segítek a házimunkában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem segítek a házimunkában kevesebbet fog dolgozni, jogos?

Figyelt kérdés

2 hónapja összeköltöztünk a barátnőmmel és ő viszi a háztartást. Így alakult ki.. Én 12órában melózok két műszakban.Kétszer annyit is keresek.Semmire nincs időm, utálok postára járni ezt mindig anyám intézte. A főbérlőnkkel is ő beszél, mindketten nők, csak jobban tudják, max bevásárolni elkísérem. Ő csak oktatásszervező napi 8-10órában. Nekem a napom alvásból és melóból áll, 1-2órával az előtt tudok felkelni hogy menni kéne. Ilyenkor is pihenek inkább a melóra, net vagy tv. Hétvégén du 2 előtt nem kelek fel de van hogy inkább 4kor. Ez is baj. Neki azért jóval több ideje van.. Bár mostanában sokszor ideges is. Erre egyik nap annyit mondott hogy ha továbbra is mindent neki kell csinálnia akkor elmegy részmunkaidőbe! Nem tudok besegíteni a háztartásba, fáradt vagyok mindig. Ha rám hagy valamit az úgy marad mert nincs rá időm/erőm.

Tény hogy válogatós vagyok és csak olyasmit eszek amiben van hús de fizikai munkát végzek és kell az energia!!

Ti mit szólnátok? Belemennétek?

2017. ápr. 21. 19:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
52%
Vegyetek fel egy bejárónőt
2017. ápr. 21. 19:55
 12/26 A kérdező kommentje:

Általában H-P melózok reggel 7től este7ig + fél óra az utazás. Ő járkál a meló miatt szóval be tud menni postára ebédidőben vagy egyebek.

Hétvégén nem kelek fel du 2 de inkább 4 előtt mert képtelen vagyok akár éjszakás akár nappalos vagyok utána is kómás vagyok kb egész nap. Ilyenkor szokott nyaggatni hogy menjünk bevásárolni mert akciók vannak és legyek ott hogy mit veszünk, mi lesz a kaja mert nem eszek meg akármit. Ez oké mert sokat kell főznie nekem. Ezeket ezért inkább én állom nagyobb részben.

Van hogy túlórázni kell menni 4-6órát szombaton vagy vasárnap. Ez idő alatt a barátnőm vagy alszik vagy a saját dolgaival van elfoglalva pl sorozatot néz. Nincs időm se energiám másra a pénz meg kell mert autóm van azt csináltatgatom és pl a kaján nem spórolok! A hétvégén szoktunk a haverokkal is összeülni ami így is kevés havonta 2x kb nem szeretném hanyagolni őket mert kevesen maradtak jó haverok.. Plusz a szüleimhez is el kell ugranom hétvégente mert beszélgetni akarnak velem, megcsinálni ezt azt amit apám nem akar igazából megcsinálni de hisztizik. Igaz a költözés óta sehol nem voltunk csak úgy vagy randiztunk.

Ő minimálbért kap, én 250 körül de többet is költök pl az autómra vagy kajára, de bútorokat az ő pénzéből nem tudtunk volna venni, ő használttal is beérte volna de ragaszkodtam az újhoz, így mondta hogy akkor vállaljak nagyobb részt..

2017. ápr. 21. 20:03
 13/26 anonim ***** válasza:
95%
Az utolsó kommented után még nagy phasz vagy. Ne ragozd ezt túl ember...a barátnődnek igaza van.
2017. ápr. 21. 20:32
 14/26 anonim ***** válasza:
95%

Kivanom a lanynak, hogy talaljon megfelelo tarsat helyetted mihamarabb.

Egy olyan sort sem irtal meg, amibol az jonne le, hogy erdekel barmennyire is teged az, hogy a parod boldog e.

2017. ápr. 21. 20:34
 15/26 anonim ***** válasza:
90%
Becsüld meg a barátnőd, mert más az ő helyében már rég ott hagyott volna. Igen, minden felháborodása jogos, és igaza van.
2017. ápr. 21. 22:06
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Magyarán mindenkire van időd és energiád, csak a baratnődre nem.

Bravó. Ennyire idióta nem lehetsz!

2017. ápr. 21. 22:36
 17/26 anonim ***** válasza:
80%

mintha a napi 12 óra munka és túlórák után az a 250 annyira sok lenne.. pff hát nem, szarul keresel öcsém..

Mondjuk az én párom 136-ot keres, de megyünk kirándulni, közösen házimunkázunk, szórakozunk, élünk.

Egy barátom 80-at keres + pár 10ezret a képviselői díj miatt, de imádja a munkáját és értékes embernek érzi magát (az is). Zenekarban játszik, gyereket nevel, imádja a feleségét és ÉL!!

Nincs iphone-ja és csak egy szobát fűtenek :D de nincs belekeseredve az életbe.

Legyen pénz gyógyszerre és sörre és minden rendben lesz.

Elmegy az életed melletted ember!!!

2017. ápr. 22. 00:20
 18/26 anonim ***** válasza:
86%

250 ezer ft-ra vered magad? Ez tényleg egy rakás sz.r.

Arra kíváncsi lennék, hogy meddig fogja bírni ezt melletted a barátnőd. Ne is haragudj, de én már ott hagytalak volna.

Egyszer volt egy hozzád hasonló pasim, aki elvárta volna tőlem, hogy 10 óra meló után egyedül vigyem a háztartást, plusz minden nap 3 fogásos vacsora legyen desszerttel.

Nem voltunk sokáig együtt.

A barátnőd azért akar kevesebbet dolgozni, mert nem bírja a tempót.Neki is 24 órából áll egy nap. Mi lenne, ha te dolgoznàl kevesebbet? Segíthetnél neki a házimunkában és többet lehetnétek együtt.

2017. ápr. 22. 07:28
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért nem írom le a véleményemet, mert ez is csak egy provokatív kamu, ráadásul a gyengébbik fajtából.

Úgy látszik az anyós téma már lecsengett.

2017. ápr. 22. 12:47
 20/26 anonim ***** válasza:
83%

azt hittem keresel vagy 500-at, erre vered?

más 8 órával simán megkeres ennyit.

amúgy szted meddig tűr a "csak" oktatásszervező párod, hogy konkrétan nem csináltok együtt semmit, mert te csicskálsz?!

2017. ápr. 22. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!