Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 4ev egyuttelesnel normalis ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4ev egyuttelesnel normalis ha a karacsonyt kulon toltjuk?

Figyelt kérdés
Vagyis a szent estet a csaladunkkal kulon. En nem tudnam elkepzelni a csalad nelkul,de szivesen toltenem ugy h o ott lenne velunk. O viszont nem akarja. En se mennek az o csaladjahoz. De latom, hogy mas parok sulve fove egyutt toltik az unnepeket. Es kerdezik, hogy mi miert nem.
2017. ápr. 18. 18:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#6 ez kb mindent el is mondott kettőtök viszonyáról. (részéről)
2017. ápr. 18. 21:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Es ha nem egyutt elnenk akkor mas lenne a helyzet?
2017. ápr. 18. 21:23
 13/18 anonim ***** válasza:
Egyreszt az is fura lenne ha 4ev alatt nem jutnatok el osszekoltozesig,de azt gondolom h ha kulon eltek,megegyezes alapjan tolthetne mindket fel a sajat csaladjaval vagy vmelyikotok mehetne 24.en a masik csaladjahoz.Mivel ilyenkor nincs egy kozos bazis,igy vki csaladjanal gyulnetek ossze.
2017. ápr. 18. 22:43
 14/18 A kérdező kommentje:
25.26.t szoktuk egyutt tolteni, de a szentestet nem.
2017. ápr. 18. 23:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekünk normális, ha nem is az, hogy külön de mi is karácsonyozunk külön, aztán meg a családjainknál. :)
2017. ápr. 19. 09:39
 16/18 anonim ***** válasza:

Te összevissza beszélsz.

Tehát ő menjen veled a TE (volt) családodhoz, de te nem akarsz az övéhez... mivan?!

Egyébként meg nekem a párom a családom, így evidens, hogy vele töltöm a karácsonyt, nem a szüleimmel.

2017. ápr. 19. 11:24
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha nem laktok együtt akkor 24én mindenki a saját családjával legyen, ahol akar. Aztán majd mentek egymáshoz.

Ha együtt laktok akkor 24én csak kettesben, aztán a többi napon a családok ahogy tetszik.

Hány évesek vagytok?

2017. ápr. 20. 18:43
 18/18 anonim ***** válasza:

Mi akkor töltöttük együtt először a szentestét, amikor eljegyeztük már egymást, így nyilvánvalóvá vált a vőlegényem családja számára, hogy mi most már összetartozunk.

Mondjuk az én anyukám már évek óta sajnált engem, hogy nem tölthetem együtt a párommal a karácsonyt, mert neki haza kell mennie. Anyunak az lett volna a normális, hogy 4 év együtt lakás után a szent estét együtt töltjük, az anyósjelöltnek viszont nem. Ő az eljegyzés után volt hajlandó nem befogni a fiát szenteste. (khm 8 éve vagyunk együtt, szóval 8 éve először töltöttük együtt a szentestét, előtte karácsonyfánk sem volt soha).

De mondjuk ha mindketten a saját családotokkal akarjátok tölteni a karácsonyt, nem a másik családjánál, az teljesen normális. Mondjuk ennyi idő után (anyukám szerint meg biztos) az lenne a normális, ha kettesben akarnátok tölteni.

2017. ápr. 21. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!