Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasinak írtam hogy Boldog Karácsonyt és ő ugyanezt visszaírja akkor mit írjak neki?
Figyelt kérdés
2016. dec. 26. 08:15
1/10 anonim válasza:
Tényleg a szájába kell rágni egy "felnőtt" embernek hogy mit kell írni,hogyan kell beszélgetni?
Megkérdezed hogy teltek az ünnepek, mit csinált,mit evett, mit kapott, szereti e egyáltalán a karácsonyt stb.
Légy már egy kicsit kreatív
3/10 anonim válasza:
O a pasid vagy csak valaki,akire racuppantal?
4/10 anonim válasza:
Kérdezd meg, szeretne-e egy angyali cumit.
5/10 anonim válasza:
kérdezd meg bekapná-e a csöcsödet?
6/10 anonim válasza:
Ne irj semmit,ha erdekelned akkor visszakerdezett volna h beszelgetest kezdemenyezzen.
7/10 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy mit csinál a két ünnep között, és volna-e kedve valamit közösen veled.
9/10 anonim válasza:
Hát beszélgess vele.
Ezt és ezt eszem éppen, ilyen zenét hallgatok, ÉS TE?
A karácsonyfám elég kicsi, de jópofa lett. ÉS NEKED?
A karácsony a szeretet ünnepe, mégis stresszelnek, tolakszanak az emberek az utcákon, plázákban, NEM?
Nekem ez és ez a kedvenc karácsonyi dalom/versem ÉS NEKED?
A kedvenc szaloncukrom a kávés ÉS NEKED?
Én nem vagyok vallásos, de egy megváltó jólesne ÉS NEKED?
Szeretetteli jókedvem/Elég furcsa kedvem/Szar kedvem van, ÉS NEKED?
10/10 anonim válasza:
"Ezt megbeszéltük, minden jót." - ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!