Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők! Ti hogy "húzzátok le" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti hogy "húzzátok le" a pasitokat, ha már egy ideje nem adott nektek pénzt?

Figyelt kérdés
Gondolom sokan rafinált fogásokkal élnek, kíváncsi lennék párra.

2017. ápr. 18. 09:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a pasik mit rinyálnak mindig a pénz miatt. Mikor összejönnek az ilyen pénzéhes cicamacákkal, nyilván tudják mit vesznek. Választhattak volna rendes, dolgozó, felnőtt nőt is, de nem tették. Innentől kezdve nincs miről beszélni.
2017. ápr. 18. 13:17
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, van nekem elég.
2017. ápr. 18. 13:20
 13/21 anonim ***** válasza:

Egy normális, értelmes, tanult nőnek van munkája, ezáltal fizetése is.

A plázaribik: Macikáááám, vedd meg nekem ezt a csini ruhát léééégyszíííí, olyan dögös lennék benne!

2017. ápr. 18. 15:40
 14/21 anonim ***** válasza:
54%
Adjá pénzt vagy nem szopok 3 hétig!!!
2017. ápr. 18. 17:47
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, valószínű azért, mert nem véletlenül tanultam annyi éven keresztül, magam is el tudom tartani magamat, nem szorulok arra, hogy mást húzzak le.

Nem is értem azokat a nőket, akik mindent a férfiakra alapoznak.

Igenis kell szerintem, hogy te is meg tudj állni a lábadon, ne attól függjön a megélhetésed, hogy szétteszed -e a pasinak vagy nem.

Sokan emiatt maradnak amúgy egy rossz kapcsolatban, mert egyedül nem tudnának boldogulni, inkább maradnak egy bántalmazó pasival, mint hogy elhagyják.

Én azt mondom ne függj soha senkitől.

Persze ha úgy alakul legyen közös kassza, ha mindkét fél akarja.

De akkor is legyen annyid, hogyha baj van el tudj költözni.

2017. ápr. 18. 18:37
 16/21 anonim ***** válasza:

Sehogy.

1. Van saját keresetem, mivel dolgozom

2. Közös kasszán vagyunk, aminek egy bizonyos megbeszélt része költőpénz. Ha az pl elfogyott, akkor folyt. köv. jövő hónapban. A megtakarításunkhoz nem nyúlunk, ha nem nagyon szükséges, mert nem akarunk hónapról hónapra élni.

Tegnap pl 10 ezerért rendeltem pár könyvet. Ebben a hónapban így már nem veszek semmi extrát magamnak, mert megvolt amit akartam. De nem kell pénzt kérnem semmire. Nem titok egyikünk számára sem, hol tartjuk a költőpénzt:), szóval nem kell se kérnem, se lehúznom senkit.

2017. ápr. 18. 18:40
 17/21 anonim ***** válasza:

1. alap, hogy van keresetem

2. előfordult, hogy otthon maradt a kártyám és nem volt nálam kp (nem igazán hordok magamnál), akkor megkértem, hogy adjon egy ezrest aznapra - cserébe meg vittem kedvenc sört

2017. ápr. 19. 11:28
 18/21 anonim ***** válasza:

Vannak olyan pasik, akik direkt ilyen lányokra hajtanak és teljesen alap tőlük, hogy drága ajándékokkal és később konkrétan pénzzel tartják maguk mellett a barátnőt.

De az ilyen esetén a nőnek nem is kell kérni, a pasi magától adja ezeket.

Ha kérni kell, akkor nyilván nem a megfelelő sugardaddy mellett kötöttél ki.

Mert azért tisztázni kell, hogy a pasik nagy részének feláll a hátán a szőr az ilyen számító nőktől.

Volt több ismerősöm, aki sokáig eltartotta a párját.Mind megbánta és nem tudja úgy tisztelni a másik felet.

Nem azt mondom, hogy legyen milliós fizetésed meg legyél vezető, de legalább az, hogy dolgozz,csinálj valait, legyenek céljaid kell.

Ha van egy sikeres pasi, és neki a párja semmit nem csinál, csak otthon reszelgeti a körmeit meg költi a pasi keményen megkeresett pénzét, azt nem hiszem el, hogy nem fogja zavarni egy idő után..

2017. ápr. 19. 17:03
 19/21 anonim ***** válasza:

1. Van keresetem.

De megesik, hogy elfogyott, vagy valami közbejön. Akkor nagyon egyszerűen megkérdezem, hogy: Kérhetnék egy kis pénzt, ha nem gáz?

Ő erre persze mindig lebäsz, hogy persze, hogy kérhetek és amúgy is tudom, hogy hol tartja a pénzét.

2017. ápr. 19. 22:24
 20/21 anonim ***** válasza:

"Drágám, elfogyott a kp-m."

Ördögien rafinált fogás :D

2017. ápr. 22. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!