Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők! Ti hogy "húzzátok le" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti hogy "húzzátok le" a pasitokat, ha már egy ideje nem adott nektek pénzt?

Figyelt kérdés
Gondolom sokan rafinált fogásokkal élnek, kíváncsi lennék párra.

2017. ápr. 18. 09:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%
Na, erre én is kíváncsi lennék, mert nekem még soha életemben egy pasi sem adott pénzt.
2017. ápr. 18. 09:17
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, mivel felnott no vagyok es dolgozok van sajat keresetem.
2017. ápr. 18. 09:20
 3/21 anonim ***** válasza:
92%
Egy rendes NŐ nem húz le senkit sem. Főleg nem a kedvesét.
2017. ápr. 18. 09:34
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha olvastad volna az Ember tragédiáját, most nem kérdeznél minket. A Prágai Színben Kepler felesége azt mondja:

- János, adj pénzt!

Hát ilyen egyszerű! :)

2017. ápr. 18. 09:54
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ott már nagy a baj, ahol ilyen kérdések felmerülnek...
2017. ápr. 18. 10:07
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondom, hogy "Bárcsak a Hufnágel Pistihez mentem volna feleségül!"

Olyankor még világ körüli útra is elvisz, annyira félti a helyét. :"D

2017. ápr. 18. 10:11
 7/21 anonim ***** válasza:
82%

"Szívem, adj egy ötezrest"

"Szívem, adj egy ezrest"

"Szívem, vegyél nekem egy gyrost"

Nem nagyon kell rafináltnak lennem, szép is lenne ha külön kellene kuncsorognom...

Bár mi közös kasszán vagyunk, előtte nem húztam le, hanem kölcsön kértem, soha nem akartam pénzt tőle csak úgy, eszembe se jutott ilyesmi.

Amúgy ezeket a mondatokat ő is gyakorolja amikor elfogy a kézpénze.

2017. ápr. 18. 11:36
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Közös kasszán vagyunk, nagyjából azonos keresettel, plusz a közös gyerekek után járó családi.

Nem ad pénzt, hanem elveszem magamnak. Tök mindegy, hogy kaját veszek a családnak, vagy fodrászra költöm. A nagyobb kiadásokat együtt beszéljük meg.

Nem is tudom elképzelni azt a szituációt, hogy pénzt kelljen kérnem, felnőtt ember létemre.

2017. ápr. 18. 12:06
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Hazasok vagyunk,közös a kassza. Koltok,amire kell, amire szeretnek. Ferj ugyanigy. A nagyobb kiadasokat atbeszeljuk. Bizunk egymasban,csak azert,mert lehetne, egyikunk se koltekezik esz nelkul.
2017. ápr. 18. 12:49
 10/21 anonim ***** válasza:
Leginkabb sehogy. Soha nem adott meg nekem pasi penzt. El se fogadnam.
2017. ápr. 18. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!