Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a feleségem! Fog ő még változni?
" megcsaltam a feleségem,mert szerelmes lettem egy lányba. Minden kiderült és arra jutottam,hogy váljunk el."
Mekkora tutyi f *sz vagy! Megcsalod, mert " szerelmes" vagy, aztán még sem hagyod ott a feleséged, holott válni akartál a " szerelmed" miatt...Most meg tűröd az alázásokat.
Szerinted racionálisan, van ennek a kapcsolatnak még jövője?
Szerintem NINCS.
a kibéküléskor kellett volna tisztázni,hogy új lap indul,vagyis benyelte és nem hozza fel ezt.
a másik eshetőség,ha úgy mentél volna vissza,hogy szívességet teszel,vagyis nem bűnbánóan,meg mentegetőzve,hanem a feleségednek kellett volna pedálozni harcolni,hogy maradj.
vagyis sokkal erősebb kerettel és néha éreztetned kellet volna,hogy örülhet,hogy ott vagy,mert te akkora alfa vagy,hogy bármikor dobbanthatsz egy szebbért jobbért fiatalabbért.
de ennek a bűnbánó mentegetőző énednek nem sok értelme van,főleg ha ezt fogáspontra,kínzásra és negatív játszmára használja a nő.
szóval változni akkor fog,ha megerősíted a kereted és nem dőlsz be az érzelmi zsarolásnak.
sőt ha még egyszer felhozza,akkor nyugtázd azzal,hogy bármikor megismétlődhet ha nem jól viseli magát.
Először is, mindenkit, aki hozzászólt felejts el, kivéve Noblesse Oblige-t, mert egyedül ő adott használható tanácsot. A többiek csak fröcsögnek.
Sajnálom, hogy nem ismerhetjük a feleséged véleményét, érveit, mert lehet, hogy azokban van a megoldás. Így csak tapogatózunk a sötétben.
Nekem az az érzésem, mintha a feleségednek direkt jól jött volna az a megcsalás. Te mit gondolsz, nem volt ő alárendelt szerepben addig? Nem az történt, hogy most úgy érzi, hogy eljött az ő ideje, és uralkodhat rajtad?
Elcsépelt ötlet, de nem tudok mást, mégiscsak beszélnetek kell egymással. Tedd föl azt a kérdést, hogy ő mit szeretne ebben a helyzetben. Vissza akar-e kapni, helyre akarja-e állítani az életközösséget. Ugyanakkor neked is meg kell kérdezned magadtól ugyanezt. Tételezzük föl, hogy mindkét válasz: igen. Akkor megállapodást kell kötnötök, amelyben megegyeztek, hogy ki, mit vállal. És ebben a megállapodásben szerepelnie kell, hogy a múltat nem hánytorgatjátok föl. Sem ő a megcsalást, sem te azokat a dolgokat, amelyek a megcsaláshoz vezettek.
Van egy dolog, amiról nem volt még szó. Helyreállt-e közöttetek a házasélet? Van-e közöttetek szex? Jó szex! Ez nagyon fontos, de tudom, hogy nem egyszerű. Amíg ez nincs, addig nem lehetsz biztos a házasságotok helyreállításának sikerében.
A gyerekekre akkor kellett volna gondolni, mikor félreléptél, most már felesleges azzal takarózni, hogy de te mennyire jót akarsz nekik.
A feleséged nem tud túllépni a megcsaláson, ez tény. Nem vagy köteles felvenni a mártírszerepet, és ne haragudj, de itt olvasva nem is áll jól.
Válni akartál. Adtál egy esélyt. Nem működik. Akkor?
A gyerekek nem hülyék, ha miattuk ölitek egymást, mindenkinek csak rosszabb lesz. Váljatok el, biztos vagyok benne, hogy a feleséged is sokkal nyugodtabb lesz, még ha ő most nem is így gondolja. De neki is van esélye olyan párt találni, aki szereti és tiszteli; plusz te is tiszta lappal kezdheted valahol máshol. Talán legközelebb jobban sikerül a holtodiglan.
Mielőtt szerelmes lettél a másik lányba, azelőtt milyen volt a házasságod? Valaminek történnie kellett ha máshol kerested a "boldogságot". Erről beszélgettetek?
Csak úgy az ember nem szeret bele másba, ha jó a házassága. Úgy gondolom a megcsalás elötti időszakot kellene átbeszélnetek.
Egy kapcsolat "megromlásához" két ember kell, ahogy a helyre hozásához is. Mondjuk azt is megértem, ha nem bízik benned és felhánytorgatja, nagy fájdalmat okoztál neki, azzal még nagyobbat, hogy szerelmes is lettél. Ha megtaláljátok a probléma gyökerét, akkor talán még meg lehet menteni ezt a házasságot. Nem védeni akarlak, de szerintem a feleséged is hibázhatott......nem kaptál elég figyelmet, szeretetet, esetleg szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!