Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért viselkedik máshogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik máshogy a párom mikor külön vagyunk?

Figyelt kérdés

Párommal együtt élünk, de havonta 5-7 napot távol töltünk egymástól, hol neki kell elutazni, hol nekem (neki munka, nekem család). Semmi problémánk nincs míg együtt vagyunk, viszont amint valamelyikünk "lelép" kicserélik. Minimálisan keres, nem érdekli merre vagyok, nem félt, nem aggódik...én mindig szeretnék róla tudni mindent, féltem mikor autópályán van, ő engem nem

És meg is mondta nem is érzi, hogy féltenie kellene. Sérelmezem, hogy alig keres, de megmondta, hogy ő nem fog hivogatni. Tehát letudja a napi 2 "kötelező" par perces telefonhívást, és ennyi... Otthon megbeszélünk mindent, minden jó, de ha külön kell lennünk nekem egyszerűen nincs párom....

2017. ápr. 14. 15:47
 1/8 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy ebből mindig veszekedés alakul ki, nekem ez fáj.... Otthon pedig alig kapunk össze valamin.
2017. ápr. 14. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Mert felnőtt ember.
2017. ápr. 14. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Istenem...most komolyan ezen problémázol???!! Örülj neki, hogy van, aki szeret.
2017. ápr. 14. 15:51
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Gondolom elég régóta vagytok együtt, örül hogy kicsit nyugta van tőled.
2017. ápr. 14. 16:12
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Ha napi ketszer beszeltek a semmirol konkretan, akkor miert is problema, hogy nem ir meg pluszban naponta xszer ismet a semmirol? Nokent nem tudom megerteni, pedig a parommal kulon orszagban elunk, megaem nyaggatom ennyit a semmiert, a semmivel vagy hogy miert nem aggodik ertem, amig atsetalok a zoldsegeshez az uton.
2017. ápr. 14. 16:19
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Szeretetnyelveknek nézzetek utána! Ez lesz a kulcsa a problémának :)
2017. ápr. 14. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

Azért, mert van élete, és az adott szituációban él.

Én sem keresem az asszonyt, ha nem vagyunk együtt, mit hívogassam? Írok neki messengeren, aztán kész, élem az életem, intézem a dolgaim.

2017. ápr. 14. 20:15
 8/8 pörölycápa ***** válasza:

Állandóan együtt vagytok egyébként, azt a néhány napot ki lehet bírni a másik állandó zargatása nélkül... nekem az a kötelező 2 telefonhívás is soknak hangzik... vagyis az, hogy kötelező.

Én mondjuk távkapcsolatban vagyok, szóval csak néhány havonta tudunk találkozni, a többi időt külön töltjük. De nem fogok állandóan amiatt aggódni hogy mi van vele, a párom is felnőtt ember, tud magára vigyázni. És én sem akarom hogy ő féltsen engem, mert teljesen szükségtelen.

Tanulj meg a párod nélkül is létezni egy kicsit, legyen saját életed, foglald le magad és ne akarj állandóan a másik nyakán lógni. Emiatt állandóan veszekedni meg végképp nem értem minek kell... Bírom mikor emberek annyit tudnak problémázni ilyen hülyeségeken, ezzel mérgezve a kapcsolatot.

Én egy ilyen kapcsolatban megfulladnék, és nem azért mondom, mert nem szeretem a párom, vagy nem szeretek vele időt tölteni, alig várom hogy egyetem után összeköltözzünk, de akkor sem kell állandóan (személyesen vagy telefonon, vagy online) egymás nyakán lógni, kell néha teret hagyni a másiknak is.

2017. ápr. 22. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!