Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud békében együtt élni egy pörgősebb és egy lassúbb, szöszölősebb ember?
Én viszonylag pörgős vagyok, igyekszek hogy mindennel végezhessék, még saját magamat is frusztrálom hogy "francba, eltököltem az időt, nem leszek meg.
A feleségem lassabb, szöszölősebb (Ő úgy mondja alapos, sajnos mindenhol megmutatkozik, amennyi idő alatt megfőz, munkahelyen is stb...
Engem sokszor nagy irritál sokszor, hogy alig csinál valamit és elmegy vele a nap, rá kell várni hogy együtt kezdenénk neki valamire. És azért is bosszant mert a szabadidőnkből vesz el időt. És sajnos nem tudom elfogadni így.
De annak sincs értelme hogy piszkálom ezzel, gyorsabb nem lesz, csak Ő is frusztrált és ideges emiatt hogy Ő béna, hogy nem felel meg nekem.
Vagytok hasonló helyzetben?
"És sajnos nem tudom elfogadni így."
Akkor mi a bánatért vetted el?
Mi elég különbözőek vagyunk. A férjem gyors, pörgős, csavargós én nyugis, lassú, otthonülős, kissé antiszoc és többnyire elkések ha időre kell mennem, akkor is, ha direkt előbb elkezdek készülődni.
7 éve vagyunk együtt, semmi problémánk nincs egymással, mert el tudjuk fogadni egymás dolgait, és nem cseszegetjük a másikat. Képesek vagyunk kompromisszumokat kötni, fejlődünk illetve idomulunk egymáshoz úgy, hogy azért önmagunkat sem adjuk fel. Akik szeretik, tisztelik egymást azok megoldják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!