Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pöcéce kérdése:
A barátnőm minden tál ételből meghagy kettő falatot. Lehetséges, hogy valamilyen babona?
Figyelt kérdés
Nem túl régen lakunk együtt, és bár korábban nem tűnt fel ez a furcsa szokása a közös falatozások után mindig, de nem viccelek 10/10 marad pontosan két falatnyi étel a tányérján. Ezt eddig csak itthon tapasztaltam, éttermekben nem. Megkérdeztem, és szinte biztos vagyok benn, hogy valami babona, de nem akarja elmondani... Különösebben nem zavar, sőt még vicces is néha, de azért furdal a kiváncsiság.2017. ápr. 4. 20:49
11/16 anonim válasza:
Szerintem berögződés, rossz szokás, amivel nem lehet mit kezdeni.
Én ennek pont az ellentéte vagyok: arra neveltek mindig, hogy kaját nem hagyunk veszendőbe, és egyszerűen akkor is _muszáj_ megennem, ha már rosszul vagyok tőle. Felnőtt fejjel tudom, hogy ez borzasztó rossz és egészségtelen szokás, de egyszerűen képtelen vagyok magam leszoktatni róla. :D
12/16 anonim válasza:
Én is gyakran hagyok emg egy keveset. Ilyenkor azért, mert már nem esik jól, alapból keveset eszek.
Párom megszokta, pedig ő sosem hagy semmit. Ha többet hagyok, megeszi, nem problémázik.
Furcsa babona lenne....
13/16 anonim válasza:
Én is szinte mindig hagyok egy két falatot, mert már pont nem kell. Persze mindig beszól valaki h azt már miért nem tudtad megenni??!! Mert elég volt és kész. Ezt főleg a pasik nem értik, mert ők általában mindent megesznek. Nincs komolyabb jelentősége sztem.
14/16 anonim válasza:
Nekem is szokott maradni 1-1 falat, de csak pl főtt ételeknél! Szendvics, stb nem. Egyszerűen ha meg kéne ennem visszajönne! Próbáltam már megenni, öklendezés lett belőle.
15/16 Ignis Subdialis válasza:
Biztos kínai, ott állítólag ez az illem. :)
16/16 anonim válasza:
Jézusom, miért zavar ez annyi embert? Mindenkinek magánügye, hogy miből mennyit eszik és mennyit hagy meg. Engem sokkal inkább idegesít az a felszínesség, amivel sokan együtt élnek. Cseszegetik az ismerőseiket ilyen apró dolgok miatt. Szánalmas, igazi hungarikum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!