Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm minden tál ételből meghagy kettő falatot. Lehetséges, hogy valamilyen babona?
4. Ez kicsit ellentmondásos, miután tudjuk, hogy milyen kinézetű nők az ideáljaid, miután leírtad már szokszor :))
Egyébként én általában egy falatot szoktam hagyni, és anyám mondja mindig, hogy 'jaaaj, azt az egy falatot már miért nem bírtad megenni?' Furcsa, de pont akkor érzem, hogy tele vagyok már aznapra XDD
21/L
Ètteremben illik hagyni....
De otthon?
Ez nagyon zavarna.Nő vagyok,de nem szeretem az ilyet.
Igen én párom is ilyen bár ő férfi és iszonyat zavar,mert én nem ennék már este ő meg meghagy kb2-3 falatot amit elrakni nem fogok kidobni meg hát sajnálom. De ezt csinálja a túróruditól kezdve minden ilyen cuccal amit egyszerre kéne megenni de nem ő megeszi a háromnegyedét vagy beleharap kettőt és meghaggya Ő azzal magyarázza hogy ő akkor nyugott ha megosztja velem a kajáját.
Szóval ez nem babona ez egy rossz szokás én is azt tudom elképzelni amit az egyik válaszoló leírt hogy valami raktározási pszichés hülyeség lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!