Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátnőm minden tál ételből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pöcéce kérdése:

A barátnőm minden tál ételből meghagy kettő falatot. Lehetséges, hogy valamilyen babona?

Figyelt kérdés
Nem túl régen lakunk együtt, és bár korábban nem tűnt fel ez a furcsa szokása a közös falatozások után mindig, de nem viccelek 10/10 marad pontosan két falatnyi étel a tányérján. Ezt eddig csak itthon tapasztaltam, éttermekben nem. Megkérdeztem, és szinte biztos vagyok benn, hogy valami babona, de nem akarja elmondani... Különösebben nem zavar, sőt még vicces is néha, de azért furdal a kiváncsiság.

2017. ápr. 4. 20:49
1 2
 1/16 A legrosszabb ***** válasza:
100%
Fuhhh, engem rettentően zavarna. :D Tekintettel arra, hogy például a salátáról még a díszítést is le szoktam zabálni (ha ehető), engem az őrületbe tudna kergetni a maradékhagyásaival. :D
2017. ápr. 4. 20:51
 2/16 anonim ***** válasza:
64%
Én is hagyok, de nem tudok vele mit csinálni, mert sosem tudok annyit szedni amennyit meg bírok enni. De van, hogy megunom a kaját, mire a végére érnék azért hagyom meg, vagy mert olyan lassan eszem, hogy a vége már kihül
2017. ápr. 4. 20:52
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez a szokásom, az utolsó 1-2 falatot mindig meghagyom :D Lehet ez egy raktározó mechanizmus, "hagyok későbbre, hátha nem lenne mit enni" :D Talán a barátnőddel mókusok voltunk előző életünkben.
2017. ápr. 4. 20:54
 4/16 anonim ***** válasza:
30%
Nekem ez finnyásság. Azt szeretem, ha egy nő jóízűen eszik, nem túrja az ételt és mindent megeszik.
2017. ápr. 4. 21:01
 5/16 anonim ***** válasza:
18%
Ez illem. Mindent bezabálni a bunkóság. Ennek ellenére én is befalom a díszítést, de illik hagyni a tányéron egy keveset.
2017. ápr. 4. 21:06
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire en is hagyok 1-2 falatot hs màr nem fér.ez van.Nem vagyunk egyformàk.
2017. ápr. 4. 21:13
 7/16 anonim ***** válasza:
91%

4. Ez kicsit ellentmondásos, miután tudjuk, hogy milyen kinézetű nők az ideáljaid, miután leírtad már szokszor :))

Egyébként én általában egy falatot szoktam hagyni, és anyám mondja mindig, hogy 'jaaaj, azt az egy falatot már miért nem bírtad megenni?' Furcsa, de pont akkor érzem, hogy tele vagyok már aznapra XDD

21/L

2017. ápr. 4. 21:18
 8/16 anonim ***** válasza:
32%

Ètteremben illik hagyni....

De otthon?

Ez nagyon zavarna.Nő vagyok,de nem szeretem az ilyet.

2017. ápr. 4. 21:26
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen én párom is ilyen bár ő férfi és iszonyat zavar,mert én nem ennék már este ő meg meghagy kb2-3 falatot amit elrakni nem fogok kidobni meg hát sajnálom. De ezt csinálja a túróruditól kezdve minden ilyen cuccal amit egyszerre kéne megenni de nem ő megeszi a háromnegyedét vagy beleharap kettőt és meghaggya Ő azzal magyarázza hogy ő akkor nyugott ha megosztja velem a kajáját.

Szóval ez nem babona ez egy rossz szokás én is azt tudom elképzelni amit az egyik válaszoló leírt hogy valami raktározási pszichés hülyeség lehet.

2017. ápr. 4. 21:38
 10/16 anonim ***** válasza:
Megunom a végére a kaját, és akkor ott hagyom.
2017. ápr. 4. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!