Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szülők, ti milyen jó tanácsokk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők, ti milyen jó tanácsokkal látnátok el 25 éves "kislányotokat" a párjával való összeköltözéséhez?

Figyelt kérdés
2017. márc. 27. 14:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Engem nem lattak el semilyennel szerencsere, 25 evesen mar elegge felnottnek tartanak, hogy tudjak, magamtol is tudom, mit hogyan akarunk a parommal :D
2017. márc. 27. 14:12
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Azzal, hogyha errol a gyakorin erdeklodik, akkor meg maradjon otthon a feneken.
2017. márc. 27. 14:14
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

Én 21 voltam amikor tavalyelőtt összeköltöztünk, de nem éreztem magam kislánynak.

Nem kell erre így ráfeszülni mert különben csak görcsös leszel és mindenhol a hibát fogod látni. Olyan tanács meg nincs ami mindenkinek bejön, van olyan kapcsolat, ahol az működik, hogy minden szart megbeszélnek, másoknál az, hogy a butaságokon túllépnek és nem állnak le vitatkozni. És kaphatsz akármilyen tanácsot, ha nem vagytok egymáshoz valók az lakva fog csak igazán kiderülni, és akkor egyik tanács sem lesz hasznos.

2017. márc. 27. 14:32
 4/11 anonim ***** válasza:
26%

Drága kislányom fogadd meg egy öregasszony tanácsát, aki felelőtlen volt a te korodban, és most ott tart az életben, amit te is látsz.

Csak ezekre figyelj, és király lány lehetsz.

Milyen kocsija van, saját háza vagy lakása van-e, hitele ne legyen, minimum értelmiségi munkájú és végzettségű legyen, középfokúval ne állj le, a legjobb ha vállalkozó, menj el hozzájuk minél előbb háztűznézőbe, hogy lásd ténylegesen milyen körülmények között élnek.

És a legfontosabb, hagyd hogy a pasi mindig mindent fizessen, ez a dolga!ű

Ha ezeket megfogadod, a jutalmad egy örökké tartó boldog élet ebben a koszfészek országban.

Én ezeket mondtam el a lányomnak, és neked is ezeket tanácsolnám.

Azóta New yorkban él, az ura egy befektetési tanácsadó egy nagy banknál, házuk és nyaralójuk is van.

Fogadd meg a tanácsom és jó életed lesz!

2017. márc. 27. 14:34
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

A szülők minimum 20 évvel idősebbek általában a gyereküknél.

20 év alatt rettenetesen nagyot fordul a világ. Másféle életstílus, másféle lehetőségek, másféle életszemlélet.

Talán annyit, hogy ha baj van akkor bármikor számíthat ránk, azonnal szóljon.

2017. márc. 27. 14:36
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Ne te akarj megcsinálni mindent!
2017. márc. 27. 14:42
 7/11 anonim ***** válasza:
82%

Semmilyennel.

Ugyanúgy, ahogy barátoktól sem viselem el túlzottan, hogy belepofázzanak az életembe meg a párkapcsolatomba, így a szüleimtől sem.

Nem azért, mert nem szeretem őket, hanem azért, mert egyszerűen teljesen mások voltak a körülmények, amikor ők összeköltöztek (eleve már csak az esküvő után költöztek össze, sokáig éltek a nagyszüleimnél) és nemcsak a körülmények, de egyszerűen minden párkapcsolat más és más, még a gyerekem sem ugyanolyan, mint én vagyok, így teljesen felesleges bármit is tanácsolni.

Ha kérdezne, én válaszolnék, de külön csak úgy, tanácsot nem osztogatnék.

2017. márc. 27. 15:10
 8/11 anonim ***** válasza:
29%
én úgy tapasztalom, hogy a külföldi példát kezdik átvenni a szülők.. én is megkaptam, hogy " a kislányomnak orvos, vagy ügyvéd férjet szerettem volna"
2017. márc. 27. 18:27
 9/11 anonim ***** válasza:
48%
Nekem anyám annyit mondott, hogy az anyagiakra nagyon figyeljünk az elején - legyen letisztázva, hogy mit ki vesz a használati tárgyakból, vagy hogy milyen alapon rakjuk össze a mindennapi dolgokra a pénzt. Hogyha egyszer úgy alakul, hogy szétmegyünk, akkor ne ebből legyen marakodás.
2017. márc. 29. 09:04
 10/11 anonim ***** válasza:
hogy fehér bugyit vegyen, mert az szűzies, illetve inkább pirosat,mert az szexi, pontosabban tökmindegy, mert úgyis lekerül róla hamar....
2017. ápr. 2. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!