Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal együtt összesen 220ezer ft-ot keresünk, ennyiből ki lehet jönni ha szeretnénk összeköltözni?
Nem tudom mi abban az újdonság, hogy valaki vállalkozó, és az átlagtól sokkal jobban él.
Itt mindenki leírta a saját véleményét hogy neki vagy őszerinte ez elég lenne vagy nem.
Nekem nem lenne elég, ahogy írtam, még benzisnpénzre sem.
Az egyik olasz sportkocsimba beletankolok ennyit, ha kimegyek vele az adriára:)
Szóval mégegyszer.
Ennyi pénz, Szerintem! kevés lenne egy önálló életre.
De mindenkinek más az életvitele, ki így oldja meg, ki úgy.
"Vállalkozó"... Lesz itt még szívinfarktus mikor kopog a NAV és kérik az előző pár év adópapírjait... "Kírem szípen, megvót áz, csák most eveszet!"
ha adott a ház, és olcsón ki tudjátok fűteni, akkor nem sok rezsitek lesz. Ha több a szabadidő, mint a pénz, akkor lehet kertészkedni, csirkét tartani, finomat esztek legalább. Így nézve jó a 220.
Úgy nézve viszont nem lehet, ha mindketten 40 km-re jártok dolgozni távolsági bérlettel, váltott műszakban, 11-12 órát távol otthontól, egy gázkonvektoros házban, amit átfúj a szél, és nem vesztek kapát a kézbe, és fenn kell tartani valami 20 éves szakadék autót is.
Szóval óvatosan. készítsetek pénzügyi tervet, és ha jól csináljátok, még félretenni is tudtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!