Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Barátnőm jóval többet keres,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm jóval többet keres, összeköltöztünk. Szerinte a lakás, rezsi közös, a kaját meg mindenki vegye magának. Normális ez?

Figyelt kérdés

Ő 400 nettót keres, én a felét. Nem panaszkodom így sem, nincsenek extra igényeim, dolgaim. Eddig semmi jel nem mutatott rá hogy furcsa elképzelései vannak az együttélésröl. Bár a szülei külön kasszán vannak ez jel lehetett volna.

Ő akarta nagyon-nagyon az összeköltözést, nem én eröltettem rá. Kifizettük közösen a kauciót, kivettük a lakást.

Én úgy képzeltem hogy fele-fele arányba adjuk a tulajnak a bérleti díjat, rezsit, elmegyünk bevásárolni, ott is fele-fele. Vagy max nyitunk egy közös számlát ahova ezeket a pénzeket utaljuk és onnan költünk.

Miután beköltöztünk és elöször elmentünk bevásárolni jött az arcul csapás. Nem is értettem miért vett két vajat mondjuk. Gondoltam mert akciós. Amikor hazaértünk a hütöben kétfelé pakolt mindent és kijelentette hogy a felsö polc az enyém a lenti az övé. Aztán a számláról tételesen kiírt mindent egy papírra hogy ki mit vett, mit eszik (kb mindenböl kettö volt amúgy, ugyanazokat szeretjük) és kiszámolta hogy 8.325 forintot kell neki adnom pontosan. Amivel nincs is baj, csak voltak olyan dolgok amiknek ö is a haszonélvezöje. Pl nincs saját autója és az enyémmel járunk, ennek ellenére úgy gondolja hogy a 600 forintos ablakmosó az én költségem. De kijelentette hogy a fele-fele hülyeség mert miért fizetné ki mondjuj a túrórudi felét ha ö nem is szereti, eszi.

Normális ez? Próbáltam vele beszélni, de szerinte mivel ö többet keres, így vesszük elejét hogy ö ki legyen használva, nehogy a több pénze miatt többet költsön a közösre.

2017. márc. 22. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
82%

Kedves utolso. Nem kotekedeskent vagy ilyesmi de az en baratom haromszor annyit eszik mint en. Megsem jut eszembe rajta sporolni. Ha tegyul fel egyszer gyerekem lesz aki tobbet eszik mint en akkor eheztessem?

Atyaeg!

Konyorgom ha valakivel hosszutavon tervezunk akkor ne fillereskedjunk mar.

Meg nem lakunk baratommal egyutt de igy is tobbnyire egyutt megyunk vasarolni. Egyszer o egyszer en fizetek. Es nincs kis naplom arrol hogy "oo jaj en most mennyivel tobbet koltottem"

2017. márc. 22. 17:30
 42/71 anonim ***** válasza:
87%

40. Velem ezt nem játszanád be. Egész adagot ennél te is, állnám é betolnám amit hagysz. :D

30/65kg/f

2017. márc. 22. 17:31
 43/71 Bence_ ***** válasza:
91%

Fogamzás gátlást kifizeti?

Nődokit, hiszen koptatod a hüvelyét! :)

Gyereket, hogy etetnétek, költenétek rá?

Mosni, hogy fog??

Röhögve, sírva pakoltam volna be a cuccaimat a kocsiba aztán balra, el.

2017. márc. 22. 17:31
 44/71 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy van olyan ami a tiéd? Esetleg te nem szereted a 25 fokot ő viszont anélkül nem tud élni?

Mondd meg neki a hónap végén vagy elején amikor összeszámol mindent és mondja hogy ,,tartozol 10.235 forinttal..." mondd csak neki hogy ,,ja igen meg te is a kocsi biztosításának súlyadójának a felével + a benzin amikor te is a kocsiban ültél, ja meg a gáz is miattad meg többet szóval nem lesz fifty fifty csak ha jó neked a 20 fok".

Te is találj olyan dolgokat amiket a számlájára írhatsz aztán vágja a pofákat érte nyugodtan:)

2017. márc. 22. 17:32
 45/71 anonim ***** válasza:
66%
És ha szakít egy ilyen pár évek múlva? Akkor tényleg jobban járt az egyik fél, amíg együtt voltak. A másik meg rosszul járt vele.
2017. márc. 22. 17:35
 46/71 anonim ***** válasza:
12%
A csaj normalis,te gaz vagy. Gyakorlatilag egyenlo vagy egy aranyaso kis rib.ivel,h a csaj penzen akarsz enni meg eloskodni.
2017. márc. 22. 17:45
 47/71 A kérdező kommentje:

Na szóval

- Randikon fizetni akartam mindig, sokszor eroltettem is amikor felezni akart, de leültetett beszélni és elmondta hogy ö egy független nö, saját maga ért el eddig az életben mindent, nincs szüksége rá hogy én fizessek helyette. Ragaszkodott a felezéshez!

- Nem vagyok férfi aranyásó (nagyon vicces :D) mindennek fizetem, fizetni akarom a felét. Fenntartom, tankolom a kocsit, gumit veszek rá, stb. Szerintem ennek a költsége fedezi azt amennyivel több vajat eszek meg pl vagy bármit, így minden túlragozás nélkül egy szót nem szólnék ha felesbe menne a kaja. Nem vártam soha hogy beszálljon a kocsiba, csak ez így furcsa, nem 2 Ft fenntartani egy 4 éves autót évi 20 ezer futással. Ezért esik rosszul a szinte külön hütö.

Szerintem ha hallgatásos beleegyezéssel fizetjük együtt a lakás, rezsi mellett a kaját is szó nélkül akkor kb még mindig én költöttem többet. Ha magától tankolna néhány ezerért meg bevállalna egy gumicsere árát (mert együtt használjuk a kocsit) akkor lennénk egálba a túrórudival, extra adag kínai kajával.

De NEM vagyok .....rágó eszembe se jutott eddig ilyeneket számolgatni. Én az összeköltözés napjáig abban voltam, hogy a létfenntartási költségek felesbe mennek (előző barátnőimmel úgy volt)

Zavar hogy férfi aranyásónak állítanak be néhányan és nem értik az egészet.

2017. márc. 22. 18:29
 48/71 A kérdező kommentje:
Még mielőtt beleköt valaki: gumicserén nem azt értem hogy vegye meg a gumikat 120 ezerért. Csak az átszerelés díját!
2017. márc. 22. 18:31
 49/71 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a háztartási munkákat is számlázzátok ki egymásnak.
2017. márc. 22. 18:35
 50/71 anonim ***** válasza:
100%

férfi aranyásónak csak azért mondanak, mert ugyanilyen kaliberű kérdésekért a nőket is learanyásózzák. ahogy ott se, itt se kellene ezekkel a kommentekkel foglalkozni.

szerintem is nagyon gáz ez a helyzet. én biztosan nem viselném el. nem nagyon tudsz mást csinálni, mint leülni és megbeszélni vele, hogy ez így nem jó.

elvileg szeretitek egymást, közösen képzelitek el az életeteket, de nem lehet felesben fizetni a kaját? mi van ha szakítotok? egy doboz vaj miatt fog bánkódni, hogy hogy ki lett használva? :D ennyire szrrágónak lenni már nem semmi. nem is értem. mit kellene bebiztosítania? ha szakítotok még mindig megvan a rohadt sok fizetése. :D

2017. márc. 22. 18:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!