Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Barátnőm jóval többet keres,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm jóval többet keres, összeköltöztünk. Szerinte a lakás, rezsi közös, a kaját meg mindenki vegye magának. Normális ez?

Figyelt kérdés

Ő 400 nettót keres, én a felét. Nem panaszkodom így sem, nincsenek extra igényeim, dolgaim. Eddig semmi jel nem mutatott rá hogy furcsa elképzelései vannak az együttélésröl. Bár a szülei külön kasszán vannak ez jel lehetett volna.

Ő akarta nagyon-nagyon az összeköltözést, nem én eröltettem rá. Kifizettük közösen a kauciót, kivettük a lakást.

Én úgy képzeltem hogy fele-fele arányba adjuk a tulajnak a bérleti díjat, rezsit, elmegyünk bevásárolni, ott is fele-fele. Vagy max nyitunk egy közös számlát ahova ezeket a pénzeket utaljuk és onnan költünk.

Miután beköltöztünk és elöször elmentünk bevásárolni jött az arcul csapás. Nem is értettem miért vett két vajat mondjuk. Gondoltam mert akciós. Amikor hazaértünk a hütöben kétfelé pakolt mindent és kijelentette hogy a felsö polc az enyém a lenti az övé. Aztán a számláról tételesen kiírt mindent egy papírra hogy ki mit vett, mit eszik (kb mindenböl kettö volt amúgy, ugyanazokat szeretjük) és kiszámolta hogy 8.325 forintot kell neki adnom pontosan. Amivel nincs is baj, csak voltak olyan dolgok amiknek ö is a haszonélvezöje. Pl nincs saját autója és az enyémmel járunk, ennek ellenére úgy gondolja hogy a 600 forintos ablakmosó az én költségem. De kijelentette hogy a fele-fele hülyeség mert miért fizetné ki mondjuj a túrórudi felét ha ö nem is szereti, eszi.

Normális ez? Próbáltam vele beszélni, de szerinte mivel ö többet keres, így vesszük elejét hogy ö ki legyen használva, nehogy a több pénze miatt többet költsön a közösre.

2017. márc. 22. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 A kérdező kommentje:

30: durva. Ha nem változik meg gyorsan, én se számítok sok jóra.

Remélem nem ugyanaz a csaj :D két ugyanilyen felfogást, tiszta hihetetlen. Jó hogy írtál, egy-két dologra így oda tudok figyelni. Kösz!

2017. márc. 22. 16:27
 32/71 anonim ***** válasza:
66%

Nem hiszem el amúgy (már bocsánat) hogy az összeköltözés elött nem voltqk ennek a dolognak látható előzményei. Nem mentetek sehova? Vagy mindenhova te hívtad meg? Ja ilyenkor nem jutott eszébe garasoskodni? Elég hihetetlen és elképzelhetetlen számomra hogy én valakivel ilyen kapcsolatba legyek, legyen az egy sima barát akár nem még azaz ember akivel együtt élek.

Normális ez? Próbáltam vele beszélni, de szerinte mivel ö többet keres, így vesszük elejét hogy ö ki legyen használva, nehogy a több pénze miatt többet költsön a közösre

Ez nálam betette a kaput tudod mijön le az egész sztoridból hogy elég nagy papucs vagy hogy nem birsz a sarkadra állni. Úgy dobnám ki mint annak a rendje.

És ha lesz gyereketek? Majd mindent felesbe veyztek neki majd vesz egy ruhát neki azt viszi haza a számlát hogy fizesd ki a felét? Te meg majd kérd el a gyes gyed csed stbnek a felét jó? Jaaa vagy az már neked nem járna meg te lennél a szemét hogy kihasználod. Vagy esetleg a fogamzás gátló felét nem neked kell fizetni? Mert kvázi miattad szedi. Hallod tiszta szégyen a nőd.

Ha ezt te elviseled neharagudj de megérdemled nőként mondom elég hülyének vagy nézve.

De ahogy fwnt irták bizony hogy kérd el a benzinköltséget a kocsi kopását stb vegye már észre magát, bár az ilyen elmebeteg nem fogja.

2017. márc. 22. 16:27
 33/71 anonim ***** válasza:
32%
És a házassággal hogy áll amúgy? Vagy ő lehet az egyetlen nő aki óckodik ettől?😅
2017. márc. 22. 16:29
 34/71 anonim ***** válasza:
100%

Legyen így. Csak akkor számold ki, hogy mennyi a benzi fele, az ablakmosó fele stb...ha miatta kell egy 10 perces kitérőt tenni a kocsival, akkor számold fel neki azt a 200 forintot is.

Utálom ezt a fillérb.szóskodást, gusztustalan.

28N

2017. márc. 22. 16:33
 35/71 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz!!!!!
2017. márc. 22. 16:39
 36/71 aperitif ***** válasza:
100%

"szerinte mivel ö többet keres, így vesszük elejét hogy ö ki legyen használva"

Tudod, nekem már az nem fér a fejembe, hogy hogyan lehet úgy nekiindulni egy kapcsolatnak, hogy közben a hátamat a falnak vetem, nehogy hátba támadjanak. Ezek szerint ő feltételezi rólad, hogy ki akarod használni, most csak 5 deka vaj erejéig, később, ha nem veszi elejét, majd nagyobb dolgokban is. Ebben ez a legszomorúbb.

Nekem például eszembe nem jutna olyan emberrel összebútorozni, akiről azt feltételezem, hogy ki akar használni.

2017. márc. 22. 16:53
 37/71 anonim ***** válasza:
100%

Erős kicsit. Ha van olyan amit csak egyikőtök eszik, akkor azt nyilván megveszitek magatoknak, de hogy vajat ne lehessen közöset "használni"... meglepő. Az is meredek nekem, hogy tételesen, forintra elszámol mindent, úgy főleg, hogy pl. az autóba nem fizet bele

Jobb lett volna az elképzeléseket előre tisztázni, akkor kevésbé lett volna meglepő, de így utólag mindegy. Nem látom, hogy ha fele-felében fizetnétek, akkor ő hogyan lesz kihasználva, csak nekem nem világos?

2017. márc. 22. 17:05
 38/71 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a barátnőd jár ide a gyakorira?Akkor sokat olvashatott a pénzügyi dolgokkal kapcsolatos véleményekről..Az is lehet van 1-2 rossz tapasztalata, amit rád is kivetít.Én a helyedben nem valószínű, hogy hosszútávon ebben így benne maradnék.Bizalom teljes hiánya mutatkozik feléd anyagi téren.Ez így nem teljes értékű kapcsolat.
2017. márc. 22. 17:05
 39/71 anonim ***** válasza:
100%

Exem is hasonló volt. Ennyire nem súlyos, de hasonló. Fél évig bírtam, próbáltam hatni rá, ott ba.szta ki a biztosítékot, amikor egészségügyi problémából kifolyólag jelentős bevételem esett ki, és nem maradt pénzem enni, ő adott nekem nagy kegyesen ötezer forintot egy hónapra enni, és nem felejtette el hangoztatni, hogy milyen rohadtul nagyvonalú. Aztán elment síelni két hétre. Mire hazajött már nem voltam ott, csak az ötezres az asztalon.

Alapvetően nincs bajom a külön kasszával, de mindennek van határa.

2017. márc. 22. 17:08
 40/71 anonim ***** válasza:
20%

Én azt is el tudom képzelni, hogy berágott a randizás időszakban a felezésen.

Én is megsértődnék, ha nem ajánlaná fel a pasi, hogy meghív. 3ból 2szer visszautasítom, de az az egy alkalmas meghívás nekem fontos.

Gondolom úgy van vele, ha eddig semmire nem hívtad meg, legalább a benzin árát ne kérd már el.

Hívd meg többször, ragaszkodj hozzá, hogy az övét is fizethesd, így majd kompenzálni akar és észre fogja venni, hogy megbízhat benned.

Amúgy, ha te 100kg vagy, ő meg 50, ne az össz kaja felét akard csak fizetni, hanem a 2/3át.

Laktam együtt pasival, csak 70kg volt, de akkora mennyiséget fogyasztott, hogy rendesen meglepődtem.

Ha randizni mentek is látszik a különbség, a kínaiban a srácok egy teljes adagot bekajálnak, én meg a féladag felét tudom csak megenni. Így én sem felezném a kaját.

Amúgy kevés vizet fogyasztok, nemtudom miből gondolta valaki, hogy a nőknek tovább tart a fürdés vagy tele kell engedniük a kádat.

2017. márc. 22. 17:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!