Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Sajnálatból vagy féltésből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnálatból vagy féltésből van velem?

Figyelt kérdés
Pár éves párkapcsolatban vagyok egy lánnyal, én eléggé makacs és hirtelenharagú férfi vagyok. 4 hónapja összekoltöztünk mert már ugy volt hogy más nincs lehetöségünk, mert eléggé lapos lett a kapcsolatunk. Nekem jó érzés volt és sikerült igazán éreznem őt de ő nem tudja mi van vele hogy miért érzi azt hogy csak most vagyok ilyen érzelmes és késöbb ujra lapossá válik az egész kapcsolatunk. Van mikor magát hibáztatja és van mikor engem és nem tudja mi a baja. Azt mondta hogy nem akarja hogy azt hidjem hogy csak sajnálatbol van velem, és sokat sirt e miatt de néha azt érzi hogy szeret de attol fél hogy változik és szeretne szakitani meg nem is.
2017. márc. 10. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor jó lenne ha eldöntené ez a kislány hogy mit is akar valójában. Mert erre nem tudok tanácsot adni így.
2017. márc. 10. 17:15
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

Adj neki egy maflást, úgy könnyebb lesz eldöntenie. -.-

30/f

2017. márc. 10. 17:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Adj neki egy virágot, úgy könnyebb lesz eldöntenie. -.-
2017. márc. 10. 18:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha virágot vagy ajándékot adok akkor boldog de attól még valami nincs rendben és ha kérdem azt feleli hogy nem tudja. Mostanában eléggé makacskodik és akaratoskodik ez nem volt rá jellemző.
2017. márc. 10. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor csak úgy lehet döntésre bírni ezt a hölgyet ha te vagy a hátozott és választás elé állítod ennyi az egész ultimátumot adsz.

Elköltözöl, és döntse el hogy veled vagy nélküled

2017. márc. 10. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!