Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert viselkedik igy?
Figyelt kérdés
A baratomtol akivel majdnem 1 eve egyutt vagyunk es lassan a hazassagot tervezgetjuk, kaptam egy gyurut valentin napra amire azt mondta h vigyazzak mert draga volt es gyemant, de kiderult hogy egy ezustgyuru cirkoniaval. Mondogatta hogy szep es remeli orulok neki. En a kapcsolatunk kezdete ota sokmindent megveszek ami megtetszik neki foleg ha van valami alkalom. Nem az a problemam hogy nem gyemant nekem egyaltalan nem szamit az erteke ha tole kapom, meg nem is eljegyzesi gyurunek szanta. Csak nem ertem mert nem az igazat mondta. Tudom hogy van penze, nem arrol van szo hogy szegeny, ha valami megtetszik neki megveszi akarmilyen draga. Sot maganak olyan dolgokat vesz, amiken csak igy nezek hogy minek ennyire draga. De ha rolam vagy kozos dologrol van szo ugy viselkedik mint ha nem lenne neki. Nemtudom miert hazudott nekem errol, tudja hogy feltetel nelkul szeretem, ti mit tennetek? Azert felek rakerdezni, mert kisse erzekeny es nem akarom hogy ugy erezze hogy tobbet akarok, engem csak a hazugsag zavar.2017. márc. 2. 16:06
1/6 anonim válasza:
Hát én bizony megmondanám neki, hogy tudtam volna örülni ennek a gyűrűnek is, ha nem hazugsággal tálalja. Így viszont nem tudok.
2/6 anonim válasza:
Ezt feltetted 2 napja is.Mosg megint akarod h radfogjak h pénzéhes vagy?Hazugsag hazugság.Ne kérdezz ra,mert meg a vegen ő.fog ezzelegvadolni.Maradj csöndben es hátha az igazit is odaadja par het múlva.
3/6 anonim válasza:
Neked még az ezüstgyűrűt is kár volt megvenni...
A helyében otthagynálak a fenébe.
4/6 A kérdező kommentje:
De engem csak az zavar h tudja h annak is ugyanugy orulnek, legalabbis ismer mar. Nem kellett volna hazudnia
2017. márc. 2. 16:24
5/6 anonim válasza:
Volt mar es eleg sok valaszt kaptal. Ne kezdd ujra. Ne irjatok neki.
6/6 anonim válasza:
Tok mindegy minek hívnak teged a hazudós pasid se jobb.En nem.elnek a helyedben egy hazuggal.Es nem a gyémánt miatt!!Szimplán a hazugság raadasul nem is akár hogy tálalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!