Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért ilyen? Miért viselkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen? Miért viselkedik így . Mi okból?

Figyelt kérdés
Azzokal az emberekkel kedves,nyálas aki bunko parasztok,idegenakkel,miért kedves velem meg utálatos akit allitolag szeret meg viszont szeretik,jo féle lány vagyok.Miért viselkedik másokkal mízes mázasan engem elhord mindennek .probálok jó nő lenni,de sokszor megsirat,egoista magát szereti,sokszor dicséri magát mindenbe,de én mindig csak ellenőrzést kapol holott nem nekem ég a házam,ma is ezen veszekedtünk hogy én mikor értem meg ,de nem agódásból teszi fel hanem féltékenység miatt,

2016. szept. 8. 00:37
 1/9 anonim ***** válasza:
érdekes hülye duma kifogás,még hogy féltékenység.nem szeret téged már.ilyen parasztot ott kell hagyni.
2016. szept. 8. 00:45
 2/9 anonim ***** válasza:
ilyen tuskó,önimádó majommal 1 percig nem lennék.
2016. szept. 8. 00:52
 3/9 A kérdező kommentje:
elkesd tusko emberekkel baj csevegni,badonn is mintha mi sem tőrzéne,olyan kedves másokkal,egy bunkó emberekkel beszel ,butákkal aki még írni sem tud es ilyenekkel is beszél ,es még a baratom ker töle bocsánatot,mert nem tusta elolvasni a kricc kracc irasat,velem ha én nekem a telefonom ír úgy akkor elhord hogy még irni sem tusok.bunko tahokkal mizes mázas,meg nyálas velem meg sokszor nagyon gorombán bánik még vicböl is,amit apszulult nem lehet vicesnek nevezni.mire jó ez?mit akar ezzel elérni.fu nagyon ideges lettem rá,ö egyáltalán nem az a nyálas tipus ahogy ismerem,itt meg komolyan nyálas ,és nem is papucyfigura,de itt nem értem mi a fran balya van
2016. szept. 8. 01:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
ebből alig értek valamit...
2016. szept. 8. 01:30
 5/9 A kérdező kommentje:
én meg azt nem értem,ahogy a baratom visekedik,még ö husztizik,rám mérges akkor fel meggy erra hulyesegre és még ott beszélget,ha veszekszünk vagy nem ha neki van igazavagynincs,pedig nem veszi eszre h mot tessz,velem,mért ennyire makacsa valaki
2016. szept. 8. 04:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Be vagy állva, édes?

Ebből a maszlagból egy szót nem értek!

2016. szept. 8. 05:59
 7/9 anonim ***** válasza:
30%

En ertem, mirol irsz. Az en pasim ugyanezt csinalja. A kis baratjaval nyalas. Velem meg kozombos vagy goromba. Minden nap veszekedeseket provokal.

N

2016. szept. 8. 06:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért törölheti beléd a lábát, mert úgy viselkedsz, mint egy lábtörlő, és nem úgy, mint egy nő.

Ilyen kur.va egyszerű.

Ha kidobod első alkalommal, mikor bunkón viselkedik veled, már rég találtál volna egy normálisat.

De mivel tűröd, és vele maradsz, azt kell feltételeznem, hogy te pont ezt élvezed. Neked ez kell, hogy valaki sza.rba se nézzen, mindennek elmondjon, megbőgessen, és még te fuss utána, hogy ne hagyjon el.

Ebben az esetben légy szíves ezt csendben, magadban, mert senki sem kíváncsi rá. Köszönjük!

Aki nem élvezi, hogy bunkó fa.sszal van együtt, az kidobja. Úgyhogy ha jössz azzal, hogy "de szakítani nem akarok, mert én annyira szeretem", akkor valóban az van, hogy te szereted, ha úgy bánik veled a pasi, mint egy lábtörlővel.

Csodálatosan egyszerű!

2016. szept. 8. 08:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha ezt nem tudod megbeszélni vele, dobd ki!

Ilyen emberrel nem érdemes kapcsolatban sem lenni, nem hogy együtt élni vele.

2016. szept. 8. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!