Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen? Miért viselkedik így . Mi okból?
Be vagy állva, édes?
Ebből a maszlagból egy szót nem értek!
En ertem, mirol irsz. Az en pasim ugyanezt csinalja. A kis baratjaval nyalas. Velem meg kozombos vagy goromba. Minden nap veszekedeseket provokal.
N
Azért törölheti beléd a lábát, mert úgy viselkedsz, mint egy lábtörlő, és nem úgy, mint egy nő.
Ilyen kur.va egyszerű.
Ha kidobod első alkalommal, mikor bunkón viselkedik veled, már rég találtál volna egy normálisat.
De mivel tűröd, és vele maradsz, azt kell feltételeznem, hogy te pont ezt élvezed. Neked ez kell, hogy valaki sza.rba se nézzen, mindennek elmondjon, megbőgessen, és még te fuss utána, hogy ne hagyjon el.
Ebben az esetben légy szíves ezt csendben, magadban, mert senki sem kíváncsi rá. Köszönjük!
Aki nem élvezi, hogy bunkó fa.sszal van együtt, az kidobja. Úgyhogy ha jössz azzal, hogy "de szakítani nem akarok, mert én annyira szeretem", akkor valóban az van, hogy te szereted, ha úgy bánik veled a pasi, mint egy lábtörlővel.
Csodálatosan egyszerű!
Ha ezt nem tudod megbeszélni vele, dobd ki!
Ilyen emberrel nem érdemes kapcsolatban sem lenni, nem hogy együtt élni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!