Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss kapcsolatban a nő miért viselkedik így?
Figyelt kérdés
Amikor valami nem tetszik a lánynak elkezd bunkózni,sértegetőzni, a személyiségemet lealacsonyítani.
Ilyenkor meg viszakozik is a kapcsolatból mintha csak én lennék a hibás.
2016. szept. 7. 20:26
2/9 anonim válasza:
ő eleve ilyen személyiségű, ezért kell megismerni a másikat, attól, hogy kapcsolatban van, attól ő most még nem változik meg (majd később rájön, hogy ezzel a viselkedésével nem megy semmire)
3/9 anonim válasza:
mert nemszeret,és ostoba.ilyennel sose kéne kapcsolat.lelépnék.
4/9 anonim válasza:
Én is hasonló nővel élek együtt már lassan 4 éve. Egy idő után rájön hogy nem megy vele semmire. A személyisége változni fog. Megkell "szelídítened" :)
5/9 anonim válasza:
Zavard el, nem való az ilyennek semmi, csak plüsskutya.
6/9 anonim válasza:
Tudni akarja meddig mehet el szájbaverés nélkül.
7/9 A kérdező kommentje:
6osnak
Tudja mert mondtam neki hogy én inkább elmegyek levegőzni minthogy kezet emeljek egy nőre vagy egyszerűen nem szólok hozzá
2016. szept. 13. 19:41
8/9 anonim válasza:
6os vagyok. Így már értem. Akkor tedd azt, csak ne menj vissza hozzá. Szivasson mást.
9/9 anonim válasza:
Nőként írom, hogy lapát...k...va gyorsan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!