Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le a már szinte beteges féltékenységemet?
Figyelt kérdés
Rettentően féltékeny vagyok a páromra, lehet azért is mert eddig minden férfi átvert és úgy gondolom ez lett az eredménye,hogy nem bízom senkiben. Szeret a párom mindig mondja érzem is, de akkor is ott van bennem az,hogy mi van ha megcsal? Betegesen ellenőrizgetem:( hogyan győzzem ezt le? 24N2017. febr. 27. 17:35
1/2 anonim válasza:
nagyon nehezen lehet, először is önbizalmon kell dolgozni, mert a féltékenység általában abból fakad. illetve tényleg meg kell bíznod a párodban, abban hogy tényleg szeret és ha tényleg szeret akkor csak téged akar. az is egy jó gondolat még hogy ha megcsal akkor meg meg se ért annyit hogy vele legyél, persze ez sovány vigasz, de attól még igaz.
2/2 Ypszilon1980 válasza:
Az ellenőrizgetésből mindig csak baj van és ezzel elüldözöd, akármennyire is szeret.
A féltékenség mindig a saját magunk tükörképe, nem tudod elhinni, hogy szerethet valaki minden kötelezettség nélkül. Nekem volt ilyen barátnőm, nagyon nem jó, eleinte persze jól esik, de később ez unalmassá válik és dühös lesz tőle a másik fél. Kell találni valami elfoglaltságot, amiben örömöd van, máshogy nem fogod tudni ezt leküzdeni, ez egy szenvedély, amit mással fel kell váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!