Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért csinálja ezt a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a párom?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve együtt vagyunk,még nem élünk együtt,de sokat vagyunk együtt. 7 napból 5-6x együtt alszunk. Néha féltékeny,néha pedig leszarja hogy mit csinálok,hol vagyok és kivel. Amikor szexelünk,kielégül,engem pedig "úgy hagy".
2017. febr. 27. 12:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert tudja, hogy úgyis vele vagy, hiszen annak ellenére sem szakítasz vele, hogy önző és egyáltalán nem tisztel.
2017. febr. 27. 12:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert csak saját maga érdekli, te nem.
2017. febr. 27. 12:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Őt kéne megkérdezni,de lehet azért mert ilyen.Vagy nem érdekled.
2017. febr. 27. 12:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy darab rongynak nez. Ha ez jo neked es vele vagy, akkor ne hisztizz. Ha nem jo, akkor keress mast.
2017. febr. 27. 12:34
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Néma gyereknek... Persze nyilván eszébe juthatna, de az én párom sokszor mondja, hogy ő nem mindig tudja megkülönböztetni, hogy most elélveztem-e vagy csak nagyon élvezem. Szerintem ha úgy hagy kérdezd meg, hogy na és veled mi lesz? Ha nem szólsz, hogy ez téged zavar nem fog változni semmi, ha meg megbeszéled vele akkor lehet változtatni fog. Persze nem a srácot akarom védelmezni, de szerintem ne az legyen az első, hogy elhordod önző p*csnek és besértődsz rajta. Ha ezek után is csak magával fog törődni akkor meg küldd el a fenébe.
2017. febr. 27. 14:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Mostanában vissza is utasít,azzal az indokkal hogy fáradt.
2017. febr. 27. 16:20
 7/8 anonim ***** válasza:
De akkor nem egyértelmű,hogy ez így nincs rendben és nem becaülnek?Ezt próbáltak mar írni többen is.
2017. febr. 27. 16:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Mint egy guminő, az vagy, csak nem kell felfújni és nem kell kimosni, miután beleürített.

Hogy ő miért csinálja? - hát ennyire becsül, de TE miért csinálod?

2017. márc. 1. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!