Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tölthetném az időmet, míg nincs itthon a párom?
A párom edzőtáborba utazott a mai napon. Mivel szabadidőnk minden egyes percét együtt töltjük. Így ez a 2 hét nagyon húzós lesz főleg az én számomra. A hétvégére azt terveztem, hogy családlátogatáson leszek. És meglátogatom a tesómékat.
De a hétköznap délutánokat/estéket nem tudom mivel tölthetném el. A barátaimra sem szeretnék ráakaszkodni, hogy délutánonként együtt legyünk, hisz nekik is sok dolguk van.
Nincs hobbid, vagy egyéb elfoglaltságod?
Egy jó film, könyv esetleg, néha barátok? Kiállítás, koncert?
Vagy, ajánlatokat vársz esetleg?
Nincs SEMMIFÉLE hobbid? Az elég gyászos.
Hát, olvass érdekes dolgokat, nézz jó filmeket, menj el sétálni, kávézz/sörözz a barátaiddal, főzz, aludj sokat, játssz, áztasd magad a kádban, maszturbálj, vásárolj, ilyesmi.
És egy jó tanács: ne töltsétek együtt minden időtöket jót fog tenni, ha külön is töltötök időt, felfrissíti a kapcsolatot és nem fásultok be olyan könnyen.
Legfőbb ideje, hogy megtanulj egyedül is jól ellenni. A kapcsolatot nem azért tartja az ember, hogy ne unatkozzon, bakker...
Szép a szerelem, de aki nem tud önmagának jó társaság lenni, az hogy akar jó társaság lenni másnak?
Olvass, kísérletezz ki valami új kaját, menj el uszodába, edzőterembe, ülj be egy moziba (egyedül is tök jó ám...) vagy akár csípj meg egy színházjegyet - egy-egy darab még akkor is adódik, ha már két hely nincs egymás mellé... És azért barátokkal is találkozhatsz, nem kell rájuk akaszkodni két héten át minden délután, de heti egy-két tali abból is jó, nem?
"szabadidőnk minden egyes percét együtt töltjük"
Magyarán ti vagytok egymás hobbijai?
Ilyet a tinik csinálnak, felnőtt emberek már feltalálják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!