Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen és mennyi idő után költöztetek össze a pártokkal?
Figyelt kérdés
2017. febr. 20. 16:59
32/42 anonim válasza:
L24 F28 Két hónap után. Ennek már 17 éve. Tavaly elváltunk.
33/42 anonim válasza:
22 voltam, akkor már majdnem 4 éve együtt voltunk, csak suli mellett nehézkes volt megteremteni az együttéléshez a feltételeket.
34/42 anonim válasza:
23 évesen 3,5 év után. Suli miatt nem tudtuk hamarabb megoldani, pedig szerettük volna. Ennek már másfèl éve. Remélem hogy egyszer sajátba is tudunk költözni.
35/42 anonim válasza:
3x volt ilyenem:
22N (én), 27F - 4 hónap után, nagy hiba volt, 5 hónapig húztuk még, de nem ment, de legalább kiderült
24N, 28F - 1 év után, ez a kapcsolat összvissz 3 évet bírt
éééés 28N, 32F - 2.5 hónap ismeretség után, 2 éve együtt, most vettünk lakást :)
36/42 anonim válasza:
Először 20N-33F 3 év után, de rá 5 évre válás lett.
Másodszor 33N-41F 1,5 év után és rá 1,25 évre már folyamatban van a válás. 35N
37/42 anonim válasza:
19éves voltam én (nő) a párom 34 amikor közös lakásunk lett,egy év járás után költöztünk össze,4év telt el azóta,hamarosan esküvő!
38/42 anonim válasza:
2 év együttlét után kiderült -legalábbis 22 éves fejjel- hogy az együttélés nem megy.
39/42 anonim válasza:
Én 25 éves voltam, ő 28, és 10 hónap után. Négy és fél éve vagyunk együtt. :)
40/42 anonim válasza:
A barátom 23, én 20 és 2-3 hónap után rendesen. De már 4 nappal az első randi után mindennap együtt aludtunk, szóval onnan is számolhatnánk. 3 éve vagyunk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!