Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit lehet abból kiolvasni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet abból kiolvasni, hogyha a feleség inkább az anyjával megy el vásárolni fehérneműt, mintsem a férjével?

Figyelt kérdés

2017. febr. 16. 15:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

Semmi extrát. A férfiak annyira nem bírják hogy 6-8 üzletbe bemennek, végigvárják a próbákat, nagyrészt úgyis az a válasz hogy jól néz ki :D A sokadik után elkezdődik a "menjünk már" nézés, unottság stb. Imádom a férjem, viszont ilyen túrára nem szeretem vinni és kínozni, céltudatos vásárlásra simán de nézelődést megunja, megértem, így csajos napon csinálok ilyet.

Anyukájával viszont ez közös pont, órákig el lehet lenni így, lehet közben trécselni, megbeszélni az elmúlt időszakot, őszinte is. Utána kávé, süti, másik bolt.

2017. febr. 16. 20:42
 12/13 anonim ***** válasza:
51%

1. Közös program az anyukával.

2. Kevés férfi megy el mosolyogva hétköznapi fehérneműt venni, ha az asszonynak egy tök egyszerű fekete kebeltartó kell csak. Még nőként sem jó szórakozás unalmas egyszínű, hétköznapi melltartók tucatjait felpróbálni mire megleled azt ami mindenhol passzol. Két nő legalább szenvedhet és panaszkodhat együtt.

2017. febr. 16. 22:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Leírom, amit a férjemnek is elmondtam:

A fehérnemű az én kényelmemet szolgálja, nem az ő szexuális fantáziáit.

Pl, ami neki tetszik, az csipkés-hálós, én meg tíz perc alatt véresre vakarom magam alatta.

Vagy cérnatanga, aminek ugye nincs értelme, mert az alap bugyifunkcióra képtelen (felszívni a természetes hüvelyváladékot)

2017. febr. 19. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!