Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy tudott osszekoltozni a parjaval anelkul hogy a szulo nyakara mennenek?
Igaz, már nagyon régen volt (15 éve), és teljesen más világ volt, de mi albérletet vettünk ki elsőre.
A páromnak a szülei nyitottak lakáselőtakarékossági számlát, nekem is volt egy kis spórolt pénzem.
Albérletben előbb tettünk egy próbát, hogy fog-e ez menni kettőnknek, egymással. Utána jött csak a közös lakás, amibe addig is spóroltunk amennyit tudtunk.
Őszintén szólva ilyen car fizetések és ennyire elszállt ablérlet árak mellett, nem tudom ma mit tennénk. Az biztos, hogy nem lennék most húsz éves. :(
Nekünk csak hitellel sikerült, plusz már régóta gyűjtögettünk és igaz, mi egy kisebb városban vettünk házat, ahol alacsonyabbak voltak az árak.
Ez 5 éve volt és már 13 éve vagyunk együtt és 6 év után költöztünk össze. Korábban, egyetem mellett nem lett volna értelme, mert távol voltam, illetve, mi albérletben nem szerettünk volna lakni.
nagyim lakásába (anyám tulajdona már)
amúgy mielőtt felvesztek hitelt, lakjatok együtt egy évet!
Albérlet.
Így nem csúsztunk bele abba a hibába sem, hogy megvesszük a lakást vagy közösen vágunk bele a kölcsönbe, és kiderül, hogy baromira nem tudunk együtt élni.
Hitelt ne!, mert bármikor szétmehettek, aztán itt csücsültök a szarban.
Mi albérletben élünk, és eszünk ágában sincs lakást venni, mivel, ha jön a gyerek, úgyis költözni kell gyermekbarátabb városkába, addig viszont ez bőven megfelel, és rohadt olcsó, ahhoz képest, hogy 5-10 perc a nagyváros.
Egyuttlakassal nem lesz gond szoval semmikepp sem szeretnenk lakast berelni mert sajnos kidobott penz es onnan nagyon nehezen lehet sporolni.
Hitel lesz valoszinu csak elotte gyujtogetunk meg hogy meglegyen a haz aranak 20%a :)
De tenyleg elkeserito hogy a mai fiatalsagnak ilyen nehez az elet akarhogy is nezzuk
Annyi biztos, hogy ne úgy költözzetek össze hitelre, hogy egy percet sem laktatok együtt. Ez igen ostoba dolog lenne.
Lehet, hogy az albérlet kidobott pénz, de sajnos tényleg lakva ismeri meg a másikat az ember. Pont most olvastam egy kérdést, ahol a fiatalok hitelre vettek egy házat és úgy költöztek össze. Na most vannak a bajban, mert 1 év múlva kiderült, hogy ez így nem megy.
Hidd el, külön lakásból más a szerelem, mint együtt élve.
De persze tök feleslegesen tépem a számat, ez téged úgyse érdekel.
Az én helyzetem se fog, mert mi 4 évig 3-man 4-en laktunk együtt albérletben. De sok fiatal már nagyon finnyás és lakótársakkal ugyan össze nem költözik... Pedig így együtt is élhetnétek kicsit és még gyűjteni is lehetne.
Anyukámék is albérletben kezdték aztán vettek egy felújítandó házat (persze csak házasság után).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!