Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány év együttjárás után fura, hogy nem költözik még össze egy pár?
Figyelt kérdés
2017. febr. 12. 17:24
11/14 anonim válasza:
#5, akkor az egy éve is néznék nagyot!
12/14 anonim válasza:
Ha mindketten dolgozunk akkor 1 évet várnék max. Ennyi idő alatt el lehet dönteni mit akarok a másiktól, meg is ismerem és jobb mielőbb megtudni hogy működik-e az együttélés vagy csak időpocsékolás.
Tinikorban, egészen fiatalon kezdődő kapcsolatnál normális ha pár évet kitolódik, hisz nincs miből összeköltözni. Viszont onnantól hogy mindkét fél dolgozik szerintem felesleges várni éveket.
13/14 anonim válasza:
Nekem a párom egy hónap együtt járás után(ráadásul úgy, hogy abban az egy hónapban összesen 5napot töltöttünk együtt) költözött le hozzánk. Azóta több, mint fél éve együtt vagyunk,anyum elköltözött a faszijához, a ház az én nevemen van, szóval most ketten éldegélünk a párommal.
L17, F20
14/14 anonim válasza:
Szia. Én érzem, hogy le tudom élni az életem a barátommal, akivel 2 hónapja vagyunk együtt. De neki 5 éves szerződése van vidéken. Oda költöztem abba a városba, külön albi, másik munkahely...de nem hiszem hogy azon a helyen én kihúzom 5 évig. Lehet távkapcsolat lesz és hétvégi ingázás. Sosem voltam még így, mindig azonnal összeköltöztem. Nálunk most vacaloj a körülmények. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!