Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ahol csak a férfi dolgozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahol csak a férfi dolgozik mit csinál a no egész nap otthon?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem hogy vannak olyan ferfiak akik nem engedik dolgozni a párjukat.

Gondolom úgy vannak vele hogy neki az a dolga hogy nosson fozzon takarítson.

De napi max 2 óra alatt lehet végezni a haztarzassal akkor utána mit csinálnak?

Nem unalmas?

Főleg ahol nincs gyerek

2017. febr. 11. 00:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
51%

két óra alatt letudják a nagy házimunkát, aztán pihi.

gyerek oviban, suliban. shopping, pláza, semmittevés, de ők nagyon fáradtak

2017. febr. 11. 10:22
 22/27 anonim ***** válasza:
71%
Amit az 5-ös írt, az nagyon idilli, csak kell hozzá egy olyan feleség, akit kielégít a portörlés és a kozmetika/egyéb hasonlóan hasznos időtöltés. Őszintén sajnálom, hogy én nem ilyen vagyok, mert sokkal egyszerűbb lenne az életem. Szerintem simán elszöszmötölik az egész napot a háztartással és a saját magukkal való foglalkozással. Azt csinálják kényelmes tempóban, amit más teljes munkaidős állás mellett.
2017. febr. 11. 10:43
 23/27 anonim ***** válasza:
86%

Hát nekem kezd elmenni az életkedvem. Engem a párom enged dolgozni XD szóval nem azért vagyok itthon mert tiltanak.

Mesterszakos vagyok, de valahogy nem találok állást (mert azért nagyon nem mindegy mit vállalok el).

Én kezdek belegebedni az unalomba. Van ilyen bedolgozós munkám itthon, de egyre kevesebb kedvem van hozzá. Elszalad mellettem a napom, de semmit nem csináltam. Nincs kedvem semmihez. Ahhoz, akik életvitelszerűen csinálják ezt évek óta, nem tudom h bírják!

Van hobbim, de ahhoz sincs kedvem. Van egy-két barátnőm de nincs sok kedvem kimozdulni. Reggel 10ig alszom, mert nincs okom felkelni, persze ettől bűntudatom van. Szívem szerint egész nap az ágyban feküdnék, de ha megteszem bűntudatom van. Az itthoni bedolgozós munkának a gondolatától is rosszul vagyok már, amitől szintén büntudatom van.

Most kb 5 napot azzal töltöttem, hogy a Konmari módszerrel átpakoltam az egész lakást.

Takarítani nem nagyon kell, mert pici a lakás.

Néha azt gondolom jó lenne elmenni dolgozni, de aztán örülök, hogy mégse vettek fel.

Ahogy így visszaolvasom magam, mintha egy depressziós írta volna, szerintem az lennék ha örökre itthon kéne maradnom.

2017. febr. 11. 10:45
 24/27 anonim ***** válasza:
29%

23# Ja, ugyanez volt, amikor pihentem itthon ket honapot. Eleinte tok jo, de egy ido utan inkabb meghalnek almomban, hogy ne kelljen a masnapot is semmittevessel toltenem. Aztan amikor elkezdtem munkat keresni, orultem ha valahova nem vettek epp fel. Mondjuk a mostani munkam is semmittevessel telik, de legalabb jol fizet es tudok elrakni a kesobbi sajat projektemre es megiscsak mas itt logatni a labam mint otthon.

Szerintem ez gyerekkel se lenne maskepp, mert a gyerek sem szellemi kihivas es amig pici addig meg kulonosebben jo tarsasagnak se neveznem.

2017. febr. 11. 11:16
 25/27 anonim ***** válasza:

Nyelvet tanulok - Svájc, mig nincs permitem, nem tudok munkát vállalni (ez a napom 90%-a), délelött fözök, a lakást heti egyszer kitakaritom.

Emelett sétálok, vagy ügyeket intézek(posta, ilyesmik).

2017. febr. 11. 18:31
 26/27 anonim ***** válasza:
57%

Ismerek több ilyen nőt is. A sógornőm a gyerek után teljesen meghülyült. Előtte egy kifejezetten karrierista nő volt, miután két gyereket szült kb. 10 évig nem ment vissza dolgozni. Nem tudom mit csinált egész nap, mert a ház erősen gépeísített, tehát gyakorlatilag csak a porszívó az, ami nem magától megy. Főzni meg sosem tudott nagyon, azt anyósomtól hozta többnyire, ha meg főzött is ilyen gyors 15-20 perces kajákat dobott össze.

Na lényeg a lényeg, hogy állandóan a gyerekeken csüngött, a gyerekek voltak a mindenség. Ennek következtében a gyerekek olyan rohadt elkényeztetettek lettek, hogy csak na. Pedig aranyos mindkettő, de amikor kitör a hiszti mert valaki nem azt teszi, amit ők parancsolnak, na az durva. A sógornőm jól elhízott a sok semmittevésben. Előtte egy normál alkatú nő volt, aki még sportolni is szívesen eljárt. Teljese besavanyodott és megőrült az otthon töltött idő alatt. Ma már újra dolgozik (1-1 napokat hetente, de az is valami...), kicsit javul a helyzet. De olyan,mint régen szerintem sosem lesz.

A nagymamám ugyanez...ő életében összesen 5 évet dolgozott, aztán megszületett a nagynéném és édesapán, és utána soha nem dolgozott többé. Gyakorlatilag megőrült. Amikor apukám elvette anyukámat, már akkor is csak abból állt a napja, hogy piac-főzés-takarítás-tv-trécselés a házbeli asszonyokkal. És ez haláláig így maradt...

Őszintén szólva gyűlölöm a férfiak részéről azt a hozzáállást, hogy a gyereknek az ANYJÁRA van szükség. A gyereknek a SZÜLEIRE van szüksége. Mi a férjemmel úgy oldottuk meg, hogy én 24, ő pedig 32 órára csökkentette a munkaidejét. Így mind a ketten jóval többet tudunk otthon lenni a gyerekekkel, mindkettőnknek megmarad a szakmai élete is és nem savanyodunk be, és a keresetünk sem látja kárát a minimálisan csökkentett munkaidőnek. Annak szerintem semmi értelme, hogy az anya házirobot-gyereknevelő-kiszolgáló személyzet, az apa meg a kereső, akinek soha nem kell arrébbtennie egy fűszálat sem, mert egyszerűen egyik félnek sem normális ez a felállás. Egy nő is ugyanúgy vágyik szakmai elismerésre, felnőtt társaságra, önállóságra, saját bevételre, és egy férfinak is ugyanúgy KUTYA KÖTELESSÉGE a gyerekkel a játék, tanulás, oviba-isibe vivés-hozás, a takarítás, főzés, a családjáról gondoskodás.

Az szerintem nem gondoskodás, ha valaki hazaviszi a pénzt, fingik kettőt mint az ötös válaszadó, aztán elvárja, hogy sugárzó mosollyal mindent elétegyenek. Az a valódi gondoskodás, ha ugyanúgy kiveszed a részed mindenből, és engeded a másikat is kiteljesedni, nem lepasszolod neki azt a részt, amit te utálsz (házimunka, gyereknevelés) és azt hiszed mekkora arc vagy, mert te keresel pénzt.

2017. febr. 12. 13:02
 27/27 anonim ***** válasza:
Hát.. Egyes véleményeken pislogok... Harmadik éve vagyok férjnél és munkahelyen nem dolgozok azóta. Viszont.. Van kutya,tengerimalacok, ház,nagy udvar,rengeteg virág kint és bent is. Van baba is aki koraszülött volt igy picit több türelem és stb kell hozzá. Télen lehet havat lapátolni,ősszel levelet söprögetni.. Nyáron ott a fű vágás.. Minden nap lehet locsolni egész este a növényeket és a füvet hogy a nagy a nagy hőségben ne égjen ki. Aztán mivel rend mániás vagyok minden pár napban törlöm és sikálom fel az egész házat. Végül meg minden nap teljesen mást főzök. Nincsennek itt rokonaim,barátaim stb.. S mégis lefoglalom magam. Most is már ezer palántám van,kis magon leándorokat vettem el,paradicsom magokat stb stb... Sosem érek rá unatkozni. Ha unatkoznék kimék a virágaimról leszedem az elnyilott virágokat,megmetszem és alakitgatom a rózsáim. Nem vagyok az a műkörmös stb cica baba sem.. Szerintem az nem talál munkát egy háznál aki nem is akar..
2019. ápr. 3. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!