Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahol csak a férfi dolgozik mit csinál a no egész nap otthon?
Megfigyeltem hogy vannak olyan ferfiak akik nem engedik dolgozni a párjukat.
Gondolom úgy vannak vele hogy neki az a dolga hogy nosson fozzon takarítson.
De napi max 2 óra alatt lehet végezni a haztarzassal akkor utána mit csinálnak?
Nem unalmas?
Főleg ahol nincs gyerek
Nem tudom, de engem ez a kipihent feleség rendkívül idegesít. Mind a 365 nap kipihent? És ez olyan pozitív jelző? És ez olyan állapot, amit a dolgozó ember sosem érhet el?
Szerintem uncsi, egyébként is idegesítene folyton másét költeni.
Úúú, de ki van pihenve ez a feleség, szupi!
Másról se szól az éleritmusa, csak hogy kipihengeti magát? :D
Unatkozik és begyöpösödik. Valaki meg élvezi. Tapasztalat. Anyám volt velünk otthon több mint 10 évig. Nyilván amikor picik voltunk, akkor volt elfoglaltsága. Amikor minden gyerek elkerült oviba, akkor a takarításon kívül kertészkedett, délután velünk foglalkozott. Aztán amikor mindketten iskolások voltunk, akkor kb. belebetegedett, hogy tök értelmetlen a léte... Oké, megcsinálta a házimunkát egy-két óra alatt (hazudik, aki szerint napi takarítás mellett ennél többet igényelne egy átlag lakás, pláne a mostani modern gépek mellett), tanult vagy játszott velünk, de ez sem volt túl sok. Igazából nem volt célja, értelmes elfoglaltsága. Nem lehet egész nap tévézni, hímezni, kötni vagy éppen csavarogni... Végül apámmal megegyeztek (na, apa rosszul volt a gondolattól is, hogy nem ő tartja el a családot...), elvégzett egy sulit, majd elment dolgozni pár év múlva. Mintha kicserélték volna, sokkal kiegyensúlyozottabb lett, vannak hobbijai.
Ezzel szemben sógornőmnek egy büdös perc munkaviszonya nincs, frászt kap ha valaki rákérdez, a háztartást nagyon nem is vezeti, plusz a nagyszülők főznek rájuk, az egy szem gyerek oviban. Őt kielégíti ez, csavarog egész nap, facebookozik. Nem tudom, hogy nem unja magát halálra, de kifejezetten úgy tűnik, hogy ez neki bejön. Valakinek erre van igénye.
Én meg szeretek dolgozni, célokat kitűzni és elérni, hasznosnak érezni magam. Utálom a házimunkát, kötelező rossz, ugyan megcsinálom, de megőrülnék, ha az egész napi értelmes cselekvésem ennyi lenne...
" csak nehogy 1x a kipihent feleség megunja, hogy a párja munka után nem kipihent..."
Akkor majd gondolom elmehet szépen ő is dolgozni. :D
Miért bántjátok az ötöst, szerintem csodálatos amit leírt. Én nem tudnék így élni, de ha több gyerek van, azoknak nagyon jó ha anya mindig ott van, mindig elérhető.
Én dolgozó nő vagyok, egyedül nevelem a gyerekemet. Én is megcsinálom a házi munkát, főzök stb, de nem olyan minőségben mint az, aki otthon van. Mondjuk kettőnkre értelmetlen is, de irigylem az otthon lévő barátnőmet annyiban hogy olyan profin süt főz, akkora gyakorlata van, mert van ideje kedve kísérletezgetni és van sok éhes száj aki megeszi.
Nem szeretnék otthon lenni egész nap, mert a gyes alatt majd megőrültem, de akkor is találkoztam olyan anyukákkal akik minden percét imádják. Ez van. Ettől egy nő nem lusta és egy főállású anya is dolgozik, nem is akármennyit. Mondjuk a gyerek nélküli nők más eset, azt én sem tudom megérteni, mi a csudát csinál egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!