Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nálatok hátránynak számít összeköltözéskor, ha egy lány soha nem főz hanem vacsorára mindig csak saláta van?
Ezek a "miért nem főzöl te" válaszok annyira nonszenszek. Mármint, én is az egyenjogúság híve vagyok, én is dolgozok, de ha történetesen valamelyik nap én főzök, akkor azért figyelembe veszem a velem egy háztartásban élők igényeit is. Ritka bunkóságnak érezném, ha én főzök, vagy csak összedobok egy szendvicset, vagy valamit (salátát, hogy a kérdéshez is hűek maradunk), és aztán a másik fogja magát, és minthogy neki nem tetszik, inkább még sertepertél a konyhában egy órát- akkor miért nem ő vállalta magára aznap a vacsorát?
De erre ugye nincs is szükség, ha én, mint az aznapi kijelölt szakács, tekintettel vagyok magamon kívül másokra is. Szerintem teljesen rendben van, hogy ha az, aki főz, az másnak is ad a kajájából- kivéve persze, ha lakótársak, de itt most párkapcsolati témában vagyunk (és megjegyzem, amikor lakótársakkal éltem, akkor is volt rá példa, mondhatni rendszeresen, hogy ha főztem valamit, abból őket is megvendégeltem, úgymond, és viszont).
Miért olyan ördögtől való tehát, hogyha a lány magára vállalja a vacsora prezentálását (a kérdés ezt sejteti), akkor kicsit érdekelje már a párja véleménye? Főleg, ha meg is kérdezi, mert feltételezem ez a bemelegítő kérdés itt a gyakorin, mielőtt felteszi a kedvesének is.
Hátránynak semmiképp sem hátrány, elvégre barátnőt kerestem, nem szakácsnőt...
Első pár alkalommal vele ennék, semmi gondom a salátával, évek óta vegetáriánus vagyok. Legfeljebb ha úgy érzem kevés volt, még keresek valamit. Aztán ha idővel nem változik a helyzet (akár diéta, akár hajlandóság, akár más miatt), akkor szólnék neki, hogy egy főre készítsen csak salátát, ha hazaértem, főzök magamnak.
A férfiak többsége ma már azért meg tud főzni ezt-azt. Legalábbis nem abban a korban élünk, ahol a nő főz, a férfi dolgozik :D
Ha salátát akarok enni és a páromnak nem kell, neki összedobok valami mást, vagy besegít és együtt főzünk. Ez nem jelentett soha problémát, hisz a páromnak is van olyan kedvence, amit meg én nem szeretek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!