Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nálatok hátránynak számít összeköltözéskor, ha egy lány soha nem főz hanem vacsorára mindig csak saláta van?
Mi van a reggelivel és az ebéddel?
Tízórai? Uzsonna? Ötórai tea?
#6: "Szóval nem épp örülnék."
Nem vitatom, hogy tudsz szendvicset készíteni. Arra írtam, hogy micsoda elvárás az, hogy a nőnek kell prezentálni a kaját, mikor ugyanúgy dolgozik, és egyesek ezt még a XXI. században is elvárnák.
Nem írtam,hogy kell.
Sehol sem.
A kérdésben az volt felvázolva hogy az lesz és kész.
Nem,hogy ő azt tudna,de van más opció.
Nem vagyok kecske....
Lehet szidni,hogy maradi vagyok és bunkó és hímsoviniszta stb...de én igenis elvárom,hogy egy felnőtt nő tudjon főzni és hogy főzzön is.Nem mindennap,mert ugye dolgozik vagy tanul ,de azért néha főzzön valamit.
24 éves férfi vagyok és tudok főzni pár dolgot ée szoktam is.
Szóval hátrány,igen.
24/F
"Én is tudok főzni férfiként, egy lánynak is illik tudni már ilyen idősen"
De hát nem is írta a korát basszus. :D
De most komolyan, a csaj csinál salit, ami neki elég. Azt mondja, egyél belőle. Azt mondod, köretnek jó lesz.
De ha NEKED kell a husika mellé, miért nem TE csinálod meg? Őrület.
#15 Nem írta a korát, de ha már összeköltözik valakivel, (remélhetőleg) nem gyerek. Egy felnőttnek meg pár meleg kaját össze kell tudni rakni, hogy ne haljon éhen. Aki annyira tehetetlen, hogy anyu nélkül gazon, esetleg szendvicsen vagy gyorskaján él, az még nem nőtt fel.
Egyébként a kérdező azt sem írta, hogy azért van saláta, mert nem tud főzni, de elég valószínűnek tartom. Mégis ki más akarna örökké salátát vacsorázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!