Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak engem idegesít fel ennyire vagy más is igy lenne vele?
Figyelt kérdés
Párommal állattartással foglalkozunk igy szinte mindig itthon vagyunk. Az elmúlt időkben nem nagyon van dolga mert felvett egy hajléktalant dolgozni lakhatásért. Reggel 6 kor kelek este 8 ig meg sem állok.én járok takarmányért, minden ügyet én intézek mig ő otthon semmit nem csinál. És akkor jön azzal hogy ezt nem csináltam meg azt nem, ha ezt az anyja látná mi van a konyhában sírva fakadna. Hozzá teszem csak a gázt nem volt időm lemosni. Meg hogy az anyja reggel 5 kor már kelt hogy ebéd legyen. Közben rohangálás az oviba is a fiamért nekem ez sok. Ő meg egész nap fekszik tvzik. Jogosan vagyok kibukva?2017. febr. 8. 12:41
1/9 anonim válasza:
Mintha az exemről olvastam volna... nem véletlenül az exem.
2/9 anonim válasza:
Ne viccelj már, nehogy egy pillanatra is azt gondold, hogy nem jogos a kiakadásod...!
Természetesen jogos, szépen magyarázd el neki tételesen, hogy te miket intézel, miközben ő a tökét vakarja!
Ha nagyon nem fogja fel (megeshet), akkor ajánld fel neki, hogy cseréljetek... csak egy hétre! Te otthon vakarod a muffot, ő meg intéz minden szirszart...
Kapja be az ilyen, már bocsánat...
4/9 anonim válasza:
Amiket előttem leírtak, jók. Sorold fel, mi mindent csinálsz, és cseréljetek helyet egy hétre. Aztán meglátod, mekkora lesz az arca az első nap után. Nem normális dolog, hogy ő csak dirigál, te meg dolgozol. A másik dolog, ami engem nagyon felhúzna, az, hogy az anyjához hasonlítgat. Én tuti megmondanám neki, hogy lehet visszamenni anyucihoz, ha ennyire nehezen megy a leszakadás, mert ha nem tűnt volna fel, az (egyenrangú !) partnere vagyok, nem az anyja...
6/9 anonim válasza:
Vegyetek fel még egy hajléktalant lakhatásért, aki a te feladataidat is elvégzi, vagy osszátok újra a megmaradt elvégzendő feladatokat.
30/f
7/9 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki hogy fáradt vagyok, erre az a válasza hogy mégis miben fáradsz el??Ha felhozom, hogy több mindent csinálok mint Ő teljesen felháborodik rajta.Ha kérek valami nem csinálja meg.
2017. febr. 8. 15:47
8/9 anonim válasza:
Ügyes kislány vagy. Gratulálok, hogy ilyen profin választasz párt. Ne itt nyavajogj hanem szakíts. Vagy esetleg szüljél neki minimum 3 gyereket....hátha megváltozik. (az utolsó mondat enyhén ironikus, gondoltam szólok ha már ennyi eszed van csak).
9/9 anonim válasza:
A négyes vagyok. A helyedben kivágnám, mint macskát sz*rni. Kicsit nagyon el van tévedve az uraság. Bár ha te mindezek után még mindig azon gondolkozol, hogy veled van-e a baj, gyanítom elég kicsi rá az esély, hogy megtedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!